Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bygningen, som har rødder tilbage til 1600-tallet, var oprindeligt en stor ovn, hvor man fremstillede de teglsten, som man brugte til at bygge huse rundt om i Riva. Efter anden verdenskrig blev det først et privat landhus, senere et lille pensionat og til sidst et 4-stjernet hotel. Atmosfæren er behagelig, og det faktum, at der stadig findes smukke, hvælvede lofter med de oprindelige teglsten, giver en ekstra autentisk følelse.

Vær aktiv eller bare slap af

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort blev helt moderniseret i 2004, og fremstår meget elegant og stemningsfuldt. På stedet finder du reception, fjernsynsstue, elevator, restaurant, bar (både ude og inde), parkering, garage, flot solterrasse med svimmingpool med boblebad, liggestole og parasoller. Der er ligeledes sauna og solarium på stedet. Du behøver ikke at bevæge dig langt væk for at spise, da der er en god restaurant på stedet, hvor der bliver værnet om din trivsel ligesom alle andre steder på hotellet. Skulle du have specielle ønsker, såsom vegansk mad, vegetarmad eller glutenfrit, så meddel det i god tid før din ankomst.

Du er på landet - men også tæt på byen

Eftersom hotellet ligger i udkanten af Riva del Garda får du lidt en "på landet"-følelse, selvom det kun tager 10 minutter at gå ind til byens historiske centrum. I haven er der et poolområde med skønne solstole, sammen med borde og stole, der står placeret perfekt til at nyde et dyp i poolen i ny og næ, hvorefter du kan nippe til din drink og læse en god bog. Når du trænger til forkælelse i topklasse, så prøv SPA-afdelingen. Her kan du bestille forskellige behandlinger, eller bare slappe af og flyde rundt i den dejlige indendørs pool, hver dag mellem 10 og 19. Du skal være 18 år for at få adgang til SPA-afdelingen. De yngste gæster er meget velkomne på Villa Nicolli Romantic Resort, hvor du både finder børnepool og legeplads.

Værelserne er i traditionel stil

Alle værelserne er flot og klassisk indrettet og har badeværelse/toilet med hårtørrer, telefon, satellit TV, værdiboks, minibar, internetadgang, aircondition (juni-september), varme samt balkon. I visse superiorværelser er det muligt med en ekstra opredning, ligesom det i visse juniorsuiter er muligt at få to ekstra opredninger til børn under 13 år eller en ekstra opredning til en voksen. Hotellet har i alt 61 værelser, og vi har tre værelsestyper i vores program, som du kan vælge imellem. Værelserne kan enten ligge i hovedbygningen eller i annekset, som ligger ca. 10 m. væk. Dobbeltværelserne af typen smart har balkon. Dobbeltværelserne af typen romantic har balkon med udsigt mod poolen eller vinmarkerne. Juniorsuiterne har balkon med udsigt over poolen eller vinmarkerne. Alle værelsestyper giver mulighed for en ekstra seng, og alle har de samme faciliteter såsom aircondition, satellit-tv. telefon, værdiboks, Wi-Fi, minikøleskab og hårtørrer. Juniorsuiterne har desuden badekåbe og badetøfler i værelset.

Læs mere om Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Læs om værelserne på Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map