Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Sole

 
Hotel Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Sole er et gammelt smukt hotel i centrum af den stemningsfulde havneby Riva del Garda, hvor du finder mange hyggelige restauranter, caféer og forretninger. Hotellet ligger lige ud til byens dejlige torv og havnepromenade. Der er tale om et elegant og stilfuldt hotel, med masser af stemning.

Hotellet er fra 1920, men er grundet omhyggelig vedligeholdelse, i fin stand. Det byder på gode faciliteter, såsom reception, fjernsynsstue, lounge, elevator, aircondition, restaurant, bar (inde og ude), parkering/garage (mod betaling) samt flot solterrasse med liggestole og udsigt over søen. Skulle vejret skuffe, giver hotellet dig alligevel mulighed for at få lidt farve, idet du, mod betaling, kan benytte dig af solarium og sauna.

Læs mere om Hotel Sole

Alle værelserne er pænt indrettet, og råder over badeværelse/toilet med hårtørrer, telefon, satellitfjernsyn, pengeskab, minibar, aircondition (juni-september) samt varme. Vi gør opmærksom på, at visse værelser ikke er placeret i hovedbygningen, men i hotellets anneks, der er forbundet hovedbygningen med en tunnel.

Skjul teksten
 
 
search map