Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Portici - Romantik & Wellness

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette hotel er perfekt for dig, der vil bo i Riva del Gardas gamle del, mellem charmerende, smalle stræder og smukke torve. På kun ca. to minutter til fods når du Piazza III Novembre, som ligger ud mod vandet. Her er det rart at sidde på en café med udendørs servering og bare betragte folkelivet, de flotte bygninger og de imponerende kontraster, du finder her ved Italiens største og måske smukkeste sø.

Lille og med en intim atmosfære

Det, som er godt ved Hotel Portici - Romantik & Wellness, er, udover beliggenheden, at det føles lille og intimt med sine 55 værelser. Det beror delvist på, at værelserne er fordelt i to huse, som sidder sammen. Til hotellet hører en restaurant, hvor du både spiser og drikker godt i et hyggeligt miljø, under hotellets fine arkade. Skulle du have lyst til en drink før maden eller til at gå lidt ud om aftenen, ligger der flere behagelige barer og caféer kun et stenkast væk.

Herfra har du et godt udgangspunkt

I Riva del Garda råder en skøn feriestemning, og det er en by, der passer godt til dig, som vil have et lidt større udvalg af muligheder end i flere af nabolandsbyerne. Mange, som vælger at holde ferie i Riva del Garda, er glade for at udforske området, vandre og trekke. For dig, som holder af at cykle, men ikke har din egen cykel med, findes der citybikes på hotellet, som du kan låne uden ekstra omkostninger (dog afhængigt af tilgængelighed). For dig, som har din egen cykel med, og som vil udforske mere avancerede ruter, hør med receptionen og få tips og råd samt kort over forskellige cykelruter. Du kan ligeledes forhøre dig om muligheden for at få en vandreguide.

Trænger du til ekstra afslapning? Så besøg hotellets lille wellness-center, som hedder Ninfea. Her kan du tage en runde i træningsrummet, gå i sauna og slappe af, samt bestille forskellige typer behandlinger og massager.

Der er offentlig parkering rundt omkring i Riva del Garda, men hotellet kan tilbyde garage, enten mod betaling eller alt efter tilgængelighed.

Du bor i komfortable værelser

De 55 værelser holder en god standard og er fordelt i to forskellige bygninger, hvilket du knap nok mærker, da de ligger i forlængelse af hinanden og er sammenbyggede. Værelserne er udstyrede med aircondition, wi-fi, satellit-tv, minikøleskab, telefon, opbevaringsboks, badeværelse med bruser, hårtørrer og stort håndklæde til wellness-centret.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Riva del Garda, Sydtyrol

Agriturismo Acetaia del Balsamico

Riva del Garda, Sydtyrol

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Populært i Sydtyrol

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

Hotel Gasserhof

Bressanone

search map