Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Portici - Romantik & Wellness

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette hotel er perfekt for dig, der vil bo i Riva del Gardas historiske centrum mellem charmerende, smalle gader og smukke torvepladser. På kun ca. to minutter til fods når du Piazza III Novembre, som ligger ud mod vandet. Her er det rart at sidde på en café med udendørs servering og bare betragte folkelivet, de flotte bygninger og de imponerende kontraster, du finder her ved Italiens største og måske smukkeste sø.

Lille og med en intim atmosfære

Det, som er godt ved Hotel Portici - Romantik & Wellness, er, udover beliggenheden, at det føles lille og intimt selv om der er 55 værelser. Det beror delvist på, at værelserne er fordelt i to huse, som dog er bygget sammen. Til hotellet hører en restaurant, hvor du både spiser godt i et hyggeligt miljø, under hotellets fine arkade. Skulle du have lyst til en drink før maden eller til at gå lidt ud om aftenen, ligger der flere hyggelige barer og caféer kun et stenkast væk.

Herfra har du et godt udgangspunkt

I Riva del Garda er der en skøn feriestemning, og det er en by, der passer godt til dig, som vil have et lidt større udvalg af muligheder end i flere af nabolandsbyerne. Mange, som vælger at holde ferie i Riva del Garda, er glade for at udforske området både til lands og til vands, for her kan du både sejle, vandre og trekke. For dig, som holder af at cykle, men ikke har din egen cykel med, findes der citybikes på hotellet, som du kan låne uden ekstra omkostninger (dog afhængigt af tilgængelighed). For dig, som medbringer din egen cykel med, og vil udforske de mere avancerede ruter, kan du forhøre dig med receptionen og få gode tips og råd samt kort over forskellige cykelruter. Du kan ligeledes forhøre dig om muligheden for at få en vandreguide.

Trænger du til ekstra afslapning? Så besøg hotellets lille wellness-center, som hedder Ninfea. Her kan du tage en runde i træningsrummet, gå i sauna og slappe af, samt bestille forskellige typer behandlinger og massager.

Der er offentlig parkering rundt omkring i Riva del Garda, men hotellet kan tilbyde garage, enten mod betaling eller alt efter tilgængelighed.

Læs mere om Hotel Portici - Romantik & Wellness

Du bor i komfortable værelser

De 55 værelser i flere forskellige kategorier holder en god standard og er fordelt i to forskellige bygninger, hvilket du knap nok mærker, da de ligger i forlængelse af hinanden og er sammenbyggede. Værelserne er udstyrede med aircondition, wi-fi, satellit-tv, minikøleskab, telefon, opbevaringsboks, badeværelse med bruser, hårtørrer og stort håndklæde til wellness-centret.

Læs om værelserne på Hotel Portici - Romantik & Wellness

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Portici - Romantik & Wellness

Læs personlige anmeldelser af Hotel Portici - Romantik & Wellness som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Portici - Romantik & Wellness. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Portici - Romantik & Wellness

Bedømmelse af Hotel Portici - Romantik & Wellness

Skønt sted, men vid at bil udlejer ikke tager imod visa kort, selvom billejen er betalt med Visa-kortet hjemmefra. Og In-Italia refunderer ikke ekstra udgiften man får ved at skulle leje bil ved anden udlejer. Alle de andre biludlejere tager imod visa kort!! Så vi fik lige ekstra udgift på 1400,-!!!

Læs mere

Fremragende

God service og god kvalitet

Læs mere
 
search map