Anmeldelser af Hotel Luise

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Luise

Læs personlige anmeldelser af Hotel Luise som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Luise. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et hotel med høj standard i afslappet atmosfære

Meget lækkert hotel. Var der på cykelferie og mit "bike room" var prikken over I´et. Meget centralt med kort afstand til alt. Kort gåtur til søen, tæt på cykelfirma mm. Utroligt service-minded personale. Eneste forbedringsforslag jeg kan komme på er et bedre cykelrum.

Gardasøen som feriedestination

Var der på cykelferie og lejede cykel af Garda on bike. Et cykelfirma som både udlejer cykler og hjalp mig med kort og tur-forslag. Det gik endda fint at cykle med på deres forslåede turer der fandtes med varierende sværhedsgrad. Måske mest for veltrænede cyklister til konkurrence cyklister.

Min bedste restaurant fandt jeg langs vejen på en cykeltur, ”agri chiosco agli ulivi” nær Dro.
Anbefales VARMT. Et andet gemmested var frugthandleren jeg også passerede under en cykeltur, ”Maso giare” nær Arco, helt fantastisk imødekommende, skønne æblejuice og frisk frugt.

Hotel Luise
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Luise
Dobbeltværelse (standard)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Ina og rejsefælle fra Herning boede på Hotel Luise i Riva del Garda fra d. 9. til d. 14. juli 2006.

Ja vi var som sædvanligt glade for at være i Italien.
Vi var jo først på Hotel Louise, og det var da et dejligt hotel, men vi var rigtig trætte af at vi ikke havde undersøgt om der var balkon. (det har vi så lært at huske)Jeg syntes dog ikke det fortjener 4 stjerner.
I Garda boede vi på Hotel Suite, og der syntes jeg at I skal skrive i kørselsvejledningen at man skal køre ind ved Hotel Palme. Vi kunne simpelthen ikke finde det. Vores navigationssystem sagde at vi var der, men hvem kunne vide at Hotel Suite, ude ved vejen hedder Hotel Palme.
Vi har boet på Hotel Oasis flere gange, og de har afstanden til byen lidt imod sig, jeg syntes dog at det er et langt bedre Hotel, så jeg forstår ikke at de har samme antal stjerner. Maden (især salatbordet er langt bedre)og omgivelserne er bedre, på Suite kunne man ikke spise sine måltider ude i det fri, der har de til sammenligning på Oasis et meget dejligt teresseanlæg med mange borde (overdækket) hvor man kan spise hvis man ønsker det. Og på Suite fik vi ikke skiftet sengetøj i de 5 dage vi var der, på trods af heden.
Mange hilsner fra en ellers tilfreds kunde (som med garanti vil være at finde blandt jeres kunder igen til næste år.)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kaare og familie fra Virum boede på Hotel Luise i Riva del Garda fra d. 28. juni til d. 1. juli 2006.

den at komme med den store rejsebeskrivelse vil jeg sige at vi var meget
tilfredse med hotellets standard.
Superfint værelse.Fin betjening.
Kun som anført ud til en befærdet vej,men fint støjisolerende vinduer. Området kender vi fra tidligere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map