Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Luise

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lang erfaring og professionel service

Det hele begyndte i 1959 med familien Bertolini, hvor Rino åbnede hotellet sammen med sin frue Eugenia, og dengang blot med 30 værelser. Eugenias talent som kok blev kendt vidt og bredt, og hun var længe et referencepunkt for hele området omkring Gardasøen. Noget af det som er ekstra godt ved hotellet er, at de fortsat lægger stor vægt på hvordan både maden og drikkevarerne smager og serveres, noget som du helt sikkert vil lægge mærke til, for selv om de gør hvad de kan for at følge med i udviklingen, så holder de også stærkt på traditionerne.

Kun det bedste, når det drejser sig om friske råvarer

Familien Bertolini, med sønnen Alberto og hans kone i spidsen, driver i dag både hotellet og køkkenet, og de lægger stor vægt på kulinariske oplevelser, som er baseret på de bedste lokale produkter, som de kan finde. Det gælder både lokal ost, fisk fra Gardasøen og hjemmelavet is. Morgenmadsbuffeten er også fantastisk, og det som du finder her er hjemmebagt brød og kager, kaffe i forskellige varianter, juice, frisk frugt, yoghurt, ost, æg, omeletter og meget andet småt og godt. Det hele med det formål, at du skal have så god en start på dagen som muligt. Det er i hotellets restaurant "Millelire" at morgenmaden serveres mellem kl. 7 og 10:30, mens middagen serveres mellem kl. 19 og 21. Har du specielle ønsker mht. mad, ex. allergier eller hvis du er vegetar, så skal du bare sig til i god tid inden, så gør de deres bedste for at imødekomme dine ønsker. For dig som sætter pris på vin, er der en vinbar, som har åbent mellem kl. 16 og 23.

Læs mere om Hotel Luise

Moderne indretning, høj komfort og fint poolområde

Hotellets indretning er moderne, hvor kunst, design samt teknologi kombineres med et skønt vintage touch. Dette bidrager til den behagelige atmosfære, og vi er helt sikre på, at du kommer til at nyde dit besøg her. Andre faciliteter som bidrager til trivslen er, at du har wi-fi overalt på hotellet, og at det er let at parkere bilen, da hotellet har en stor parkeringsplads.

Du har den fine lobby lige inden for døren, og en trappe fører dig ned til baren og videre ud mod hotellets bagside, hvor du har terrasse, have og pool. Rundt om det dejlige poolområde er der både solsenge og parasoller, så du kan nyde de dejlige varme sommerdage. Når du har lyst til en forfriskning, kan du henvende dig i baren, som også tilbyder lettere måltider mellem kl. 13 og 17.

Du kan spadsere til centrum

Hotel Luise ligger ca. 10 minutter til fods (ca. 800 m) fra det historiske centrum i Riva del Garda, som er den nordligste by ved Gardasøen og det største af alle stederne ved søen. Riva del Garda er omgivet af bjerge på næsten alle sider, og den var en del af Østrig frem til 1918. Hvis du tager en tur rundt i området, vil du opdage, at ikke alle gader og arkitektur ser specielt italiensk ud. Byen har et godt udvalg, når det gælder både shopping og spisesteder, og her kan du slentre rundt i de hyggelige små gader og slappe af på torvepladserne ved havnen. Byens største sø-område består af en park, en havn og en strand. Den nordlige del af Gardasøen er populær blandt windsurfere, og i Riva kan du også leje en båd.

Slap af på stranden eller udforsk bjergene på cykel

Du kan også slappe af på den lange strand, og slikke sol eller bare tage et dyp. Hvis du hellere vil gå en lang tur, er der rige muligheder for det, og her kan du vælge den lette vej rundt i byens gader og torve, eller også gå lange og mere udfordrende vandreture i bjergene rundt omkring Riva, hvor der også bydes på fantastiske panoramaudsigter.

Foretrækker du at cykle, anbefaler vi at du medbringer en cykel på din ferie, alternativt kan du låne en mountainbike på hotellet (efter tilgængelighed), for en cykeltur i bjergene er en oplevelse du sent vil glemme. Her tager de sig af cyklisterne, og der er både et værksted og et opbevaringsrum til din cykel. Desuden kan du få et ugeprogram for cykelture med instruktør gennem Gardonebike.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellets 67 værelser er dekoreret med et vintage touch. Du kan vælge mellem forskellige kategorier af værelser. Alle værelser har aircondition (maj-sep), minibar, satellit TV, værdiboks, wi-fi, elkede til te/kaffe samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne er pænt indrettet i minimalistisk stil, men der mangler ikke trivsel og komfort.

OBS! Du skal være opmærksom på, at hotellet ligger ud mod en trafikeret vej, men alle værelser er lydisolerede og der er ikke trafikstøj om natten, heller ikke i de værelser som vender ud mod vejen. Hvis du får et værelse med balkon og befinder dig her, vil du ikke kunne undgå at bemærke trafikken på vejen, da det er den som forbinder Torbole og Riva del Garda.

Læs om værelserne på Hotel Luise

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map