Anmeldelser af Hotel Canarino

 
Hotel Canarino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Canarino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Canarino

Læs personlige anmeldelser af Hotel Canarino som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Canarino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt familiehotel med perfekt beliggenhed

Familiehotel i nyere stil med perfekt beliggehed. Morgenmaden er OK men selve rummet det holdes i skal opleves.
Man kan vælge at gå til vandet få minutter fra hotellet, eller tage "bagdøren" og træde lige ud i den italienske atmosfære, med små gader og hyggelige butikker

Anbefaling til kommende gæster

Tag båden mellem de forskellige charmerende byer langs Gardasøen

Hotel Canarino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Canarino
Værelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Carsten og familien fra Ringsted boede på Hotel Canarino i Riva del Garda fra d. 18. til d. 29. juli 2010.

Vi har tidligere opholdt os en del i de sydlige byer ved Gardasøen, og i Riva del Garda fandt vi i højere grad glæde ved at besøge Italien – af flere årsager.

Vi boede perfekt i forhold til byen, hvor vi kunne gå til den hyggelige bymidte på få minutter. Med konstant kik til bjergene var miljøet altid smukt, og med en trofast eftermiddagsvind var temperaturen altid tilpas. Søen var kold, men overraskende klar, og da strand og by ligger side om side var bademulighederne optimale.

Hotellet, hvor personalet var meget imødekommende, adskilte sig ikke meget fra normal italiensk standard – måske lige bort set fra morgenmaden, hvis mangfoldighed var meget nordeuropæisk.

Det omtalte wellnss-område var velfungerende og indbydende med musik, liggestole, sauna, dampbad og badefaciliteter – dog ville vi gerne bytte dette med et pool-området der var mere indbydende – området var som sådan fint indrettet, men manglede daglig rengøring og oprydning. Det var helt tydeligt at den store pool ikke blev renset for insekter/blade mv. og den lille børnepool var direkte uanvendelig – her var vandet fyldt med nedfaldne plantedele, og tilfældigt den første dag, en død fugl.

Stedet mangler air-condition på værelset, hvilket kan overleves med de omskiftelige vejrluner som fordres af bjergene.

Generelt en vellykket ferie, og et sted vi gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Henrik og familie fra Havdrup boede på Hotel Canarino i Riva del Garda fra d. 17. til d. 20. juli 2007.

Har I været glade for byen og området? Ja, meget.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja, vi er ganske godt tilfredse. Hvis jeg virkelig skal finde noget, så er det vores ankomst, hvor Hoteldøren var låst og der ikke var angivet noget nummer, eller kode på hoteldøren (indgangsdøre) til en kontaktperson. Vi ringede så på telefonnummeret vi havde på jeres fremsendte vaucher, og så fik vi åbnet døren til hotellet. Ved selve præsentationen af hotellet, så var det moderen til indehaven, og hun var ikke i superklasse, men vi fik da vores rum og vi var / er, tilfredse med rummet.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Ví syntes det har fungeret godt, og vi vil da helt sikkert anvende Jer igen, såfremt turen går til Italien...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jette og mand fra Herning boede på Hotel Canarino i Riva del Garda fra d. 9. til d. 14. juli 2006.

Vi har for første gang været ved Gardasøen. Og sikke en oplevelse. Der er fantastisk flot, med en behagelig temperatur og en stemning og atmosfære som passer til voksne mennesker. Naturen er utrolig flot og der er mulighed for en masse oplevelsesture, både i bil og ikke mindst til fods. vi forstår nu, når folk fortæller at De tager til Gardasøen, mange år i træk.
At vi så var så heldige at spise udendørs til storskærme, den søndag aften hver Italien vandt VM, gav jo bare en ekstra oplevelse. Hele Riva del Garda sydede af fest og glade mennesker. Vi følte os i hele ferien velkomne som turister, det var dejligt. Hotellet Suite, levede ikke helt op til vores forventninger. I havde sagt at det var som hotel Oasis, hvilket det i hvert fald ikke er. Hotel Canarino i Riva del Garda er et dejligt og hyggeligt sted, med en perfekt placering.
Begge hoteller var svære at finde. Der kunne godt være lidt tekst med. Der var gode parkeringsforhold begge steder som lovet. Vi kan kun anbefale In-Italia,hvor vi har fået en rigtig god behandling. God tur til alle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin og familie fra Højbjerg boede på Hotel Canarino i Riva del Garda fra d. 18. til d. 22. juli 2006.

Vi syntes at Riva Del Garda var et fantastisk dejligt sted at være. En vidunderlig by med masser af søde mennesker, dejlige forretninger og lækre restauranter. Men...

Vi vil aldrig nogensinde bo på Canarina mere. Det var det værste skod hotel vi nogensinde har oplevet. Vi håber faktisk at vi med denne beskrivelse kan fraråde andre fra at gøre samme fejltagelse som os og stole på at billeder taler sandt, for her kan man ihvertfald med retfærdighed sige at billeder er taknemlige. Derudover vil jeg sige at beliggenheden er
elendig og passer slet ikke til hvis man har børn. Lige ud til en voldsom trafikeret vej og dem er der faktisk ikke særligt mange af i Riva. Hotellet var beskidt, der blev ikke gjort ordentlig rent. Skraldespanden blev ikke tømt. Ingen taler engelsk og kun meget lidt tysk. Alt i alt ikke anbefalelses værdigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map