Anmeldelser af Hotel Bristol

 
Hotel Bristol er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bristol er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bristol

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bristol som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bristol. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jytte og husbond fra Hinnerup boede på Hotel Bristol i Riva del Garda fra d. 27. august til d. 1. september 2005.

Ja! - vi kan kun svare positivt på det hele - og synes vi har fået fantastisk meget for pengene - hotel Bristol ligger godt nok ud til den tæt befærdede hovedvej - men larmen kan man også vænne sig til - og ½-pensionen var fuldt ud tilfredsstillende med 3-retters-menu hver aften (med gode
valgmuligheder) - Bristol har valgfri ankomstdag, hvilket vi kan anbefale andre at benytte sig af - og dermed undgå de kilometerlange køer - hvilket vi desværre ikke havde været opmærksomme på! Vi kan kun anbefale in-italia som værende seriøst og professionelt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map