Anmeldelser af Hotel Benacus

 
Hotel Benacus er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Benacus er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Benacus

Læs personlige anmeldelser af Hotel Benacus som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Benacus. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne og Steen fra Odense SØ boede på Hotel Benacus i Riva del Garda fra d. 9. til d. 16. juli 2009.

Først og fremmest stor tak for jeres meget proffesionelle håndtering af vores rejsebooking og henvendelser fra jer til os, samt en super hjemmeside, som er nem af guide rundt i og få godt overblik over muligheder.
Vi har været yderst tilfredse med alt. Hotel Benacus i Riva del Garda er et meget hyggeligt, pænt og godt hotel. Hotelejer og hele personalet er meget service-mindede, smilende og vældig flinke. Morgenbuffeen er tip-top og omgivelser både ude og inde er fantastiske, ikke mindst den flotte udsigt over Riva by og gardasøen med bjergene i baggrunden. Der er dejlig stille i området omkring hotellet. Den flotte have, den helt-ok størrelse swimmingpool, solvogne, parkeringsmuligheder - omend der ikke altid var plads på den lukkede del af p-pladsen. Afstand fra hotellet til selve Riva centrum er for langt at gå, men i bil er det ingen problemer, og der er mulighed for parkering både i p-hus og på forskellige p-pladser i byen. Riva by er meget hyggelig med mange indkøbsmuligheder. Skulle man overhovedet sætte en finger på noget, kan det kun være hotel-køkkenets menuer og det at der ikke var mulighed for bestilling a la carte - ja, det kunne spises, men ikke nogen kulinarisk oplevelse. Endvidere kunne deres senge godt være bedre, vi kan selvfølgelig kun tale om dem der var i vores værelse, men vi vil mene - et lidt bedre middags-køkken og bedre senge - ja, så kunne de nemt få 4 stjerner.
Vi vil til enhver tid anbefale Hotel Benacus i Riva del Garda.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map