Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Benacus

 
Hotel Benacus er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Benacus er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Benacus ligger på et roligt og solrigt udsigtsted mellem Riva del Garda og Torbole.

Hotellet er omgivet af en frodig have med oliventræer, hvor der er installeret et svømmebassin med liggestole og pavilloner. Et solbad på hotellets terrasse er en oplagt del af et ophold her men for dem der vil bevæge sig noget mere kan det oplyses at vi ikke er langt fra Riva del Gardas hyggelige centrum, som kan nås enten ad hovedvejen (evt. med bus) eller ad promenaden langs søen, der fører fra havnen til det mange betragter som Gardasøens smukkeste torv i Riva.

Læs mere om Hotel Benacus

På hotellet er der også reception, restaurant, parkeringsplads og mountain-bike depot, hvis du har sådan en med. Hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffeten med et bredt udvalg af friske varer. Hvis man ønsker det, kan man spise aftensmad på hotellet, hvor man tilbyder forskellige menuer samt salatbuffet hver dag. I kort afstand herfra er der ydermere en række spisesteder for enhver lomme og smag.

Hotellets værelser er enkelt indrettede. De råder alle over aircondition, værdiboks, satellitfjernsyn, telefon samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Værelserne af type Brione vender mod bjergene; værelserne af type Riva har søudsigt; værelserne af type Garda har balkon og søudsigt. Der er værelser af alle tre typer med mulighed for en og kun én ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map