Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Bellariva

 
Hotel Bellariva er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bellariva er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Bellariva ligger i et smukt grønt parkområde lige ned til Gardasøen, og blot ca. 10 minĀ“s gang fra centrum af Riva. Det er et rigtig dejligt hotel med en god atmosfære og en perfekt beliggenhed for enden af en lukket vej.

Den store park er offentlig og forbundet med en god strand, og i sommerperioden er området fuldt af soldyrkende og badende mennesker, der samtidig nyder synet af de hundredevis af windsurfere, som ”slår deres folder” ude på søen.

Læs mere om Hotel Bellariva

Hotellet har parkering, en lille reception, elevator, en udendørs jacuzzi samt bar og en stor restaurant / pizzeria mod søen, som også har udendørs servering (åben for gæster udefra).

Værelserne er ikke så store, men rigtig pæne og nyrenoverede i 2004. De har alle telefon, satellit TV, minibar, værdiboks, aircontidion og bad med brus, føntørrer og toilet. De fleste har balkon eller terrasse med eller uden søudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map