Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Antico Borgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du kan næsten ikke bo mere centralt i Gardasøens nordligste by Riva del Garda, og byens romantiske centrum ligger for dine fødder. Du bliver godt modtaget, og du kan fordøje dagens mange udtryk på den dejlige tagterrasse eller i hotellets bar med en kølig forfriskning i hånden. Selv om navnet umiddelbart indikerer noget andet, er der ikke meget "antikt" over hotellet, som er indrettet i morderne stil.

Tag på eventyr

Der er rigtig meget at se og opleve i Gardasøens nordlige del. Området henvender sig især til dig, som holder af at vandre, klatre og cykle, men da Riva er en stort set flad by, kan du også nøjes med at gå en stille tur i den hyggelige by. Windsurfere elsker også området, for der blæser gode vinde både her og i nabobyen Torbole, som er centrum for internationale windsurfing-konkurrencer. Riva er også et godt udgangspunkt for at besøge småbyerne Limone sul Garda, Malcesine og Bardolino, for blot at nævne nogle få. Når du bor i Riva, er det også oplagt at besøge den lille bjergsø Ledro, og det spændende vandfald Cascata Varone. Hvis du vil slikke sol og bade, kan du benytte den såkaldte strand i byen, som er vældig populær. Den ligger ca. 1 km fra centrum, og stemningen plejer at være i top. Når du har brug for en forfriskning eller en hyggelig frokost, er der gode muligheder i området.

Læs mere om Hotel Antico Borgo

...eller slap af på terrassen

Vel tilbage på hotellet, kan du vælge at gå en tur ned til havnen, eller at slentre rundt i byens smalle gader og slå dig ned på en af de mange caféer som findes. Alternativt kan du blive på hotellet og hygge dig på terrassen med en kølig forfriskning eller aperitivo som optagt til en god middag. Oppe på terrassen har du en fin udsigt over dine omgivelser, og der er et par fitnessmaskiner samt et godt udvalg af loungemøbler, borde og stole. Middagen kan du vælge at nyde på selve hotellet, eller på en af byens mange restauranter. Vi vil gøre opmærksom på, at hotellet ikke har nogen parkeringsplads, men at du har mulighed for at parkere ved havnen eller i den store offentlige garage i byen blot 350 meter fra hotellet. Mod betaling.

Værelser for op til 4 personer

På hotellet er der i alt 61 værelser, som alle er indrettet i samme stil og med en behagelig farveholdning. Du kan vælge mellem dobbeltværelser til to eller fire personer (ekstrasengene er i køjeseng, som er bedst til børn). Værelserne har alle aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar og badeværelse med hårtørrer. Wi-fi har du i fællesområderne.

Læs om værelserne på Hotel Antico Borgo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map