Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Hotel Ancora

 
Hotel Ancora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ancora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her har du gåafstand til restauranter, butikker og Gardasøen. Værelserne er fint men enkelt indrettede, og hotellet byder på egen restaurant med store terrasser.

Nyd tagterrassen og restauranten

Indenfor finder man en hyggelig reception med tilhørende loungeområde (hvor der er wi-fi). Længere fremme finder man hotellets bar og deres restaurant med tilhørende tagterrasse, hvor morgenmad (buffet) og de øvrige måltider serveres i sommerhalvåret. Hotellets restaurant er populær og også åben for udefrakommende - her serveres lokale retter fra Gardasøen og Italien til fornuftige priser.

Læs mere om Hotel Ancora

Lille, hyggeligt og familiedrevet

Hotellet er familiedrevet og henvender sig til både par og børnefamilier. Uden for bymuren finder man inden for kort aftstand gode parkeringsmuligheder. Du kan endda bestille parkering gennem hotellet, som betales direkte på stedet. For sportsinteresserede gæster kan det nævnes, at hotellet har cykelopbevaring og de hjælper gerne med at bestille udflugter og arrangere vandsport.

Værelser
- De 13 værelser er alle pænt indrettede. De har alle sat-tv, loftsvifte og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning og suiten, som blandt andet har himmelseng, er til fire personer.

Skjul teksten
 
 
search map