Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Grand Hotel Liberty

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellets navn stammer fra det tidlige 1900-tal, hvor "Grand Hotel" refererede til en særlig status, men hotellet emmer stadig af den samme majestætiske og charmerende atmosfære. Naturen rundt om hotellet er meget pittoresk med bjergene som indrammer søen.

Stemningsfulde Riva del Garda lige rundt om hjørnet

Grand Hotel Liberty ligger lige i udkanten af Riva del Gardas hyggelige lille centrum, og det tager blot ca. 5 minutter at spadsere til den gamle bydel. I Riva del Garda er der et godt udbud af forskellige butikker, restauranter, barer og isbutikker. Den nærliggende strand ved Gardasøen byder foruden solsenge og parasoller, også på en stor variation af forskellige former for vandsport. Færgen som du kan tage for at besøge de andre byer ved søen, ligger i det historiske centrum ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Slap af på "hjemmeplan"

Der er utrolig meget at se og gøre her oppe i søens nordligste del, men hvis du en dag får lyst til at slappe af "hjemme" er det også en god idé. Hotellet tilbyder nemlig et wellnesscenter med opvarmet indendørs pool (30 grader) med vandfald, badstue, motionsrum med udsigt over indendørspoolen. Alt dette komplementeres med muligheden for at bestille forskellige kropsbehandlinger og massage. Entré er mod betaling, og børn har begrænset adgang på forespørgsel og skal være ledsaget af en voksen.

Læs mere om Grand Hotel Liberty

Pool med udsigt og en god restaurant


Vær opmærksom på at indendørs poolen udelukkende giver adgang til børn under 14 år med en voksen ledsager og kun mellem kl. 9.-12.00, da der ikke er en livredder tilstede mellem kl. 12-15.00.

På hotellet er der også en udendørs pool, hvorfra du har en fantastisk udsigt over bjergkæderne, som en spektakulær baggrundskulisse, og naturligvis er der en dejlig terrasse med solsenge og parasoller, hvor du kan slappe af. Restauranten lovprises af gæsterne for den gode morgenmad og middag.

Der er 2 barer at vælge imellem, og de suppleres med udendørsservering, hvor du kan nyde en aperitivo inden middagen. Er du sportsinteresseret er det på Liberty Café det foregår, da de har et såkaldt SKY-kort med flere forskellige sportskanaler. For de små er der også et lille hjørne med forskelligt legetøj.

Bekvemme og velíndrettede værelser

¨
Hotellet har kun 94 værelser - og man kan sige, at det er et middelstort hotel. Værelserne er bekvemme, selv om den del af dem fortsat er lidt gammeldags i indretningen. Hotellet tilbyder forskellige værelsestyper som alle har badeværelse, hårtørrer, aircondition, minibar, telefon, værdiboks samt satellit TV. Ønsker du en mere moderne indretning, kan du vælge de værelser som hedder dobbeltværelse (comfort) Attic - som har skrå vægge, dobbeltværelse (comfort) samt suiter.

Læs om værelserne på Grand Hotel Liberty

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Liberty

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Liberty som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Liberty. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Grand Hotel Liberty

Helt perfekt

Fantastisk fint hotel. Rent og pænt. God morgenmad. Sødt personale og helt perfekt.

Læs mere

Vidunderligt hotel i Riva!!!

Kan ikke sige andet end at dette her hotel er det bedste jeg nogensinde har boet på!
Værelset var i topform (nyrenoveret!), virkeligt godt poolområde.
Til dem som sætter pris på det var Spa'en i topklasse!
Morgenmaden (ikke inkluderet!) tre retters menu om aftenen, desserterne var i verdensklasse!
Og det vigtigste: personalet var virkelig servicemindet!!

Vi regner med at komme tilbage og da udvider vi det fra 4 til 7 dage.

Læs mere

Flot service, central beliggenhed, minimal trafikstøj

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Liberty

Læs mere
 
search map