Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Grand Hotel Liberty

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Liberty er et mindre hotel og det storslåede navn stammer fra det tidlige 20. århundrede, hvor et "Grand Hotel" var et statussymbol. Det fornemmer man stadig på hotellet, som har en fin blanding af majestætisk og charmerende atmosfære. Naturen omkring Grand Hotel Liberty er også virkelig noget for sig med pittoreske motiver, dybt-blåt vand og nerier og citrontræer rundt omkring dig. Du føler, at du er trådt ind i en naturperle.

Selvom Grand Hotel Liberty ikke ligger midt i naturen, må det alligevel siges at have en fremragende beliggenhed. Du er virkelig tæt på centrum med de hyggelige butikker, restauranter, barer og issælgerne. Stranden ligger også tæt på og tilbyder solsenge og parasoller. Det er også muligt at dyrke diverse former for vandsport.

Vil du opleve andre steder ved Gardasøen, er der kun 10 min. gang til færgen, som sejler til andre byer. Du kan også bare vælge at sejle med hele vejen rundt.

Det handler om wellness

Hvis du bare har lyst til at slappe af på hotellet en dag, vil du ikke fortryde det når du ser hvad Grand Hotel Liberty kan tilbyde inden for SPA og wellness. Du kan både benytte en indendørs pool med hydroterapi, dampbad, sauna og et fitnessrum med udsigt til den indendørs pool. Alt dette kan selvfølgelig kombineres med forskellige former for behandlinger og massage.

Den udendørs pool tilbyder, udover en fantastisk udsigt over bjergene, solsenge og parasoller. Hotellets restaurant får gode anmeldelser for morgenmaden og aftenserveringerne. For de sportsinteresserede er der to barer, der viser sport i tv, eller du kan bare nyde din aperitif på den skønne terrasse. Til de mindste er der et legehjørne med forskellige legetøj.

Læs mere om Grand Hotel Liberty

Komfortable og veludstyrede værelser

Grand Hotel Liberty har 94 værelser og er således et middelstort hotel. Værelserne er komfortable, men måske en smule gammeldags indrettede. Der er dog planlagt en renovering i vinteren 2017.

Hotellet tilbyder tre forskellige værelsestyper: Standard, Superior og Suiter. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, aircondition, køleskab, telefon, værdiboks, satelit tv med omkring 40 udenlandske kanaler og gulvtæppe.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Luise

Riva del Garda, Sydtyrol

Du Lac et Du Parc Grand Resort

Riva del Garda, Sydtyrol

Garda Sporting Club Hotel

Riva del Garda, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni, Campania

Populært i Sydtyrol

Casa Europa

Ledrosøen

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

search map