Anmeldelser af Garda Sporting Club Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Garda Sporting Club Hotel

Læs personlige anmeldelser af Garda Sporting Club Hotel som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Garda Sporting Club Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og familie fra København Ø boede på Garda Sporting Club Hotel i Riva del Garda fra d. 26. juli til d. 1. august 2009.

Vi havde en rigtig god ferie og har været supertilfredse med Jeres imødekommende og kompetente service. Jeres info mv. om alle steder holdt på alle måder, og vi var begejstrede for både Il Pozzo og Garda Sporting Hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map