Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Garda Sporting Club Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er sporten i højsædet

Garda Sporting Club Hotel blev indviet i januar 2008, og det ligger ca. 10 min´s gang fra centrum og havnen i Riva. Hotellet ligger lige ved busstationen, så kommer du ikke i bil, er det stadig let at komme til og fra. Hotellet ejes af familien Tretter, som også står for den daglige drift. Det er de to sønner, der har været primus motor i det meget omfattende byggeprojekt, og de er med rette stolte af resultatet. I dag er hotellet blevet det faste mødested for mange professionelle sportsfolk, som afholder deres træningslejre netop her. Men er du en sportsglad familie med aktive børn, er du naturligvis også velkommen, og skulle du slet ikke interessere dig for sport, eller er du forretningsrejsende, så er det stadig et dejligt hotel med gode faciliteter, som kan leve op til de flestes ønsker om et dejligt og komfortabelt ophold ved Gardasøen.

Et moderne hotel med god stil

Hotellet, som ligger i en stor grøn have, er bygget om omkring sport. Stilen er moderne, stemningen er uformel - og standarden er høj. Der er ikke sparet nogen steder hvad angår materialer og udstyr, så det lever bestemt op til sine 4-stjerner. At du så kan møde gæster i cykeloutfit og træningstøj i morgenmadsrestauranten, og kan følge med i aktiviteterne i den indendørs svømmehal, mens du nyder din middag om aftenen - ja det handler så lidt om smag og behag, men hører du selv til de aktive, vil det sikkert være helt fint. Morgenmaden består af en buffet, hvor alle med god samvittighed kan spise sig mætte i både yoghurt, brød, oste, pølser og kager, inden det er tid til at kaste sig ud i de mange sportsaktiviteter!

Læs mere om Garda Sporting Club Hotel

De mange muligheder på hotellet

Foruden reception, internet point, legerum til familiens mindste, bar, restaurant, elevator, møntvaskeri (mod tillæg), parkering og underjordisk garage - tilbyder hotellet 3 store swimmingpools m. børnepool. En indendørs og en udendørs i olympiske mål, og endnu en udendørs pool med vandrutchebane i haven. Her finder du også et legeområde for mindre børn. Hotellet har naturligvis også et fitness center, squash-bane m.m. til fri afbenyttelse for gæsterne. Derudover er der tre tennisbaner lige foran hotellet samt cykelopbevaring til mountainbikes (begge dele kan benyttes mod tillæg). Hotellets sportsaktiviteter er også åbne for et begrænset antal medlemmer udefra, og det er ikke ualmindeligt, at større professionelle sportshold er i træningslejr på hotellet, hvilket naturligvis også er en god indikator for niveauet på stedet.

Spændende udflugtsmuligheder

Hvis du kan løsrive dig fra de mange forskellige sportsaktiviteter på hotellet, er der et væld af spændende udflugtsmuligheder at vælge imellem, både med bil men også hvis du rejser med offentlig transport. Hotellet ligger i den nordlige del af Riva, så du er både tæt på byen, de mange vinmarker, bjergene og de hyggelige små landsbyer i området. Det vil være oplagt at tage på sejltur på Gardasøen, men du kan også køre en tur op gennem bjergene til Ledrosøen, besøge vandfaldet Cascata Varone, tage svævebanen op til bjerget Montebaldo fra byen Malcesine og meget meget mere. Du kan naturligvis også køre en tur til operabyen Verona eller til gondolernes by Venedig, som begge kan nås på en dagstur. Selve området omkring Gardasøen byder også på mange forskellige muligheder for sport, bl.a. mountainbike, windsurfing, paragliding, sejlads, bjergklatring og canyoning.

Gode værelser med komfort

Garda Sporting Club Hotel tilbyder tre forskellig værelsestyper der alle værelser er indrettet med den nyeste teknik, og både varme og aircondition er indbygget i væggene, og skulle derfor give et bedre klima, samtidig med at man undgår støjgener. Der er også trægulve i alle værelser, så de er lette at holde rene og dermed også yderst allergivenlige.

Læs om værelserne på Garda Sporting Club Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map