Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Du Lac et Du Parc Grand Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger i Gardasøens nordligste by Riva del Garda, og er velegnet til den aktive familie. Hotellet ligger smukt integreret i den grønne park, som går helt ned til søstranden.

Dine børn vil elske det

Du Lac et Du Parc Grand Resort er et godt valg for en vellykket ferie med børn. Der er virkelig god plads til at udfolde sig i den dejlige frodige, grønne park. Tag en dukkert i en af hotellets 2 udendørs pools, mens børnene leger på legepladsen og bliver gode venner med andre børn i miniklubben. Slap af i de dejlige liggestole med en god bog og få serveret en lille snack og en kold drink af hotellets opmærksomme og venlige personale. På standen, kan børnene lære både at windsurfe og sejle under kyndig vejledning i hotellets egen sejlklub. Nu hvor børnene er beskæftiget, så har mor og far tid til at sejle i katamaran og i kajak. Undervisning i windsurfing og sejlads er dog kun muligt for børn. Desuden er der en tennisbane og et fitnessrum for at holde dig i form.

Læs mere om Du Lac et Du Parc Grand Resort

Spa og wellness

Trænger du til forkælelse og afslapning, anbefaler vi dig at besøge hotellets store spa- og wellnessområde. Der kan du boltre dig i forskellige saunaer, dampbade og boblebade samt nyde, mod betaling, en god omgang massage og en eller flere skønhedsbehandlinger.

Hotellets mange restauranter er klar til at forkæle dig

På hotel Du Lac Et Du Parc kan du vælge at nyde din frokost og aftensmad på tre forskellige restauranter. Prøv en frokost på den dejlige terrasse på Mollo 44, som serverer lettere bistro retter og nyd en drink inden middagen i baren samme sted. Restaurant du Parc serverer en dejlig aftenbuffet med show-cooking, og pizzarestauranten La Capannina tilbyder dig lækre pizzaer og italienske retter. Hvis vejret tillader det, anbefaler vi at spise morgenmaden, som består både af kolde og varme veltilberedte retter, på den dejlige terrasse. Nyd hotellets moderne komfort og hyggelig atmosfære og du kan være sikker på at der vil blive gjort alt for, at du får en uforglemmelig ferie. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet og bilen parkeres uden gebyr på hotellets egen parkeringsplads.

Hyggelige og elegant indrettede værelser

Hotellets 259 store værelser og suiter er smagfuldt, moderne og kvalitetsbevidst indrettede og du kan vælge mellem en del forskellige værelseskategorier. Alle er udstyret med aircondition, satellit tv, skrivebord, værdiboks, minibar, gratis wi-fi og badeværelse med toilet, bruser eller badekar, hårtørrer og gratis badeartikler.

Bo med selvforplejning

Du kan også vælge at bo i en bungalow/cottage (i forskellige størrelser), hvor der er mulighed for at lave nogle enkle retter i det lille køkken, der er. Der er plads til flere personer, så det kan være et godt sted at indlogere dig, hvis du rejser med familie eller venner. Alle bungalows har A/C, satellit-TV, safetybox, Wi-Fi og badeværelse med toilet, bruser/kar og hårtørrer. I det lille køkken er der mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine, diverse køkkenredskaber og komfur. Sengene kan være queen/king-size eller to adskilte enkeltsenge. De har også en udeplads.

Læs om værelserne på Du Lac et Du Parc Grand Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Du Lac et Du Parc Grand Resort

Læs personlige anmeldelser af Du Lac et Du Parc Grand Resort som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Du Lac et Du Parc Grand Resort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Du Lac et Du Parc Grand Resort

Læs mere
 
search map