Feriebolig i Riva del Garda ved Gardasøen

Casa Sembenini

 
Casa Sembenini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sembenini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Sembenini ligger i den centrale Via Dante i Riva del Garda, ca. 200 meter fra søen og den gode og lange strand der løber langs med vandet hen mod Torbolde sul Garda.

Rige muligheder for indkøb og hygge

Huset stammer helt tilbage fra begyndelse af 1900-tallet, da en af byens adelsfamilier havde bopæl her. Både på det store og smukke torv ud til søen samt i de mindre gågader i byen finder du rige muligheder for indkøb, spisning og hygge.

Læs mere om Casa Sembenini

Stor terrasse til fælles brug

I dag fremstår huset helt renoveret og byder på 10 lejligheder alle udstyrede med køkken med mikrobølgeovn samt satellit-TV. I huset er der fælles stue med internetopkobling samt vaskeri med vaskemaskine (kan benyttes mod betaling). Desuden er der en stor terrasse på ca. 300 m² til fælles brug for alle gæsterne. Parkering kan ske mod betaling enten på offentlige pladser på gaden eller i garage ca. 300 meter fra huset.

BEMÆRK: Det er ikke tilladt at ryge i hverken lejlighederne eller på den fælles terrasse.

Læs om lejlighederne på Casa Sembenini

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Sembenini

Læs personlige anmeldelser af Casa Sembenini som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Sembenini. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Sembenini

Perfekt sted

En meget lækker lejlighed i et meget charmerende hus midt i byen. Kan absolut anbefales. Husværten fortalte at de vil installere aircondition, så bliver det super :-)

Læs mere

Bedømmelse af Casa Sembenini

Læs mere

Keld og familie fra Svendborg boede på Casa Sembenini i Riva del Garda fra d. 11. til d. 21. juli 2012.

Vi havde en rigtig fin tur.
Det er jo anden gang vi bor på Casa Sembinini.
Lejlighederne er rigtig fine og vi kan se der bliver forbedret hen ad vejen, bl.a med en opgradering af gårdhaven.
Det eneste minus er gadelarmen, især når nattegæsterne fra de forskellige steder i byen går hjem kl. 3 om
natten. Det er kun regnvejr der kan lave ro i gaden :-), men et er jo ikke noget der kan ændres på.
Kan varmt anbefale nabosøen lake Ledra og en tur til operaen i Verona.
Cykelture i området og en tur op til kapellet i Riva del Garda skal man heller ikke snyde sig selv for.
Servicen i C.Sembinini er rigtig fin, hun er rigtig sød og imødekommende.

Læs mere

Birgit og manden fra Ribe boede på Casa Sembenini i Riva del Garda fra d. 4. til d. 10. juli 2009.

Vi har kun godt at sige om hele arrangementet lige fra den første kontakt til bureauet og til vores afrejse fra Riva. Selvfølgelig savner man en opvaskebørste i køkkenet, men det bruges åbenbart ikke i Italien - i hvert fald kunne vi ikke finde sådan en i supermarkederne. A propos indkøb: det vil være en hjælp, hvis man som gæst oplyses om de nærmeste indkøbsmuligheder. Vi vil stærkt anbefale, at man lejer en garage - ellers er det næsten umuligt at komme af med bilen. Garagens beliggenhed må gerne angives på et kort (ensretning af traffikken i Riva gør det svært at orientere sig i byen i bil).

Læs mere

Vibeke fra Løsning boede på Casa Sembenini i Riva del Garda fra d. 14. til d. 23. juli 2008.

Vi har været rigtig glade for turen. Byen var rigtig hyggelig med god stemning og spændende forretninget, hvor vi handlede en del både kunst og tøj. Måske var der ikke så spændende et byliv for vores unge mennesker, men de havde jo os, så det gik meget fint!!!! Den nordlige del var utrolig smuk og vi var vildt betagede!
Opholdsstedet havde et stort men ,og det var støjen fra den megen trafik, marked og én ude på gaderne med en ukrudtsuger, som larmede ligeså meget som en boremaskine og det varede bare ved i ca 1 time..... fra kl. 6.00 lørdag morgen.
Andre kommentarer omkring boligen. Vi manglede rigtig meget en terasse.
Boede 5 personer på 4. sal. Der var jo den fælles terasse, men den var meget optaget. Støjen fra den trafikerede by var et problem. Aircondition manglede vi også, idet vi måske kunne have haft vinduerne lukkede og holdt støjen mere ude. Vi synes også, at det var meget dårligt, at prisen på lejlighederne af samme størrelse ikke var efter beliggenhed og indretning.
Vores lå i en tagetage med den smukkeste udsigt ud over gardasøen, men vinduet var meget lille, så man skulle sidde et bestemt sted for at se ud over det unikke.Og terassen var jo ikke lige ved.
Det kan måske lyde negativt, men udover de nævnte ting havde vi en kanon god ferie og nød det rigtig meget.

Beskrivelse. Gardasøen er et unikt sted især i den nordlige del Riva, hvor vi var. Der var en dejlig offentlig badestrand, hvor der var lagt sand ud og en badebro. Vandet er rent og klar. Der er et dejligt grønt areal, hvor man ligger og soler sig. Det er virkeligt et flot sted, men fra lejligheden er der mindst 350 m, men en skøn spadserertur. Lejlighedskomplekset er yderst tiltagende. Flot, rent og nyistandsat. Det betyder meget, hvor man har sin lejlighed. Vi boede på 4. etage. Det var rigtig pænt, men man manglede så meget en terasse, og der var stor og generende larm fra byens trafik.Underligt nok er prisen den samme, hvor man har sin lejlighed i komplekset, og hvordan den er idrettet. Det synes jeg ikke er retfærdigt!
Byen er ellers meget charmerende med masser af hyggelige spisesteder ved vandet. Det er virkeligt så smukt, at man ikke tror det kan passe!!!!
Bjerge og blåt vand og samtidigt er det frodigt med grønne træer og farverige blomsterbuske. Byen er hyggelig at handle i og der er mange sjove og anderledes butikker.
Der er også gode muligheder for at se noget. Vi hørte, at de byer man skulle se ved Gardesøen var: Sirmone ( sydspids,) Limone (vestkyst,) Malcésine (
østkyst,) Alle er fantastiske byer og en sejltur er helt specielt. Jeg kunne blive ved, men vil slutte med at fortælle at in- italio, hvor Johnny har været vores kontaktperson, er noger helt for sig selv.....magen til tålmodighed og indlevelse í, hvad der passer til én, skal man lede længe efter....Sidste år havde vi samme oplevelse af ham, hvor vi var Adriariaterhavet. Tusind tak for god hjælp...

Læs mere

Karsten og familien fra Bagsværd boede på Casa Sembenini i Riva del Garda fra d. 19. til d. 23. juli 2008.

Fin lille lejlighed med velfungerende køkken og bad. Pænt, rent og indbydende. Man føler sig velkommen hos udlejer og i ejendommen, hvor der er en rigtig dejlig gårdhave/tagterrasse, hvor man kan spise eller læse en bog.
Beliggenheden er perfekt, tæt på søen og alligevel væk fra turistræset. Der er masser af muligheder for cykling, wind-surfing, shopping m.m. i Riva del Garda. Tip: Bestil parkering, ellers er det et helvede. Til gengæld er udlejers garage billig (5€/dag) og god.

Det er ikke sidste gang vi rejser med jer - vi har givet anbefaling videre til vore venner.

Læs mere
 
search map