Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Bellavista Hotel Deluxe Apartments

 
Bellavista Hotel Deluxe Apartments er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bellavista Hotel Deluxe Apartments er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ja det kan næsten ikke blive bedre, i hvert fald ikke hvis du vil bo midt i byen og lige ud til Gardasøen. Hotellet har både bar og restaurant med terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten, samt Wellness med indendørs pool og badstue.

Du bor i første parket

Man kan sige, at hotellet ligger i første parket, for det ligger lige ud til vandet. Byen ligger bag dig, og du har kun ca. 150 meter til torvet Piazza III Novembre med de hyggelige udendørs caféer og restauranter. Beliggenheden ved vandet er populær både blandt turister, men også blandt lokalbefolkningen, så du kan forvente at der er en del liv i nærheden.

I Riva del Garda kan du vælge mellem mange gode restauranter. Skulle du en dag få lyst til at blive på hotellet, så har de også en restaurant (pizzeria) med både italienske og internationale retter på menuen. Du har mulighed for at nyde dine måltider udendørs, ligesom din morgenmad, som serveres mellem kl. 7 og 11. I hotellets bar kan du bestille en drink både før og efter maden. Du skal dog være klar over, at restauranten er lukket i for- og eftersæsonen, men da du bor midt i smørhullet, er der aldrig langt til en god restaurant.

Læs mere om Bellavista Hotel Deluxe Apartments

Der er også et lille Wellness-center

På hotellet er der også et lille Wellness-center i to plan på ca. 190 m². Her er der finsk badstue, tyrkisk sauna, en lille pool (hot tub på 11m² som holder 30 grader). Der er også et par maskiner, til dig som har lyst til at få sved på panden, samt en solterrasse, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser. I Riva del Garda er der en "strand" og det tager blot 10 minutter at gå dertil.

Wellness er åben fra kl. 15-20 for alle over 16 år. For information om behandlinger kan du forhøre dig i receptionen, så hjælper de dig med alt det praktiske. Har du en cykel med, har hotellet også et cykelrum, med mulighed for ophæng.

Værelserne er enkle

De 32 værelser er alle enkelt møbleret og er holdt i glade farver som gult og blåt. Møbleringen er som sagt basal, og skulle vi bedømme hotellet ud fra den, ville det få 2 ½ sole. Nu får det 3 sole pga. beliggenheden. Værelserne har satellit TV, wi-fi, aircondition, værdiboks (mod tillæg) og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Aircondition er inkluderet, men hvis du ønsker en temperatur på under 26 grader i værelset, betaler du et ekstra tillæg på stedet.

For at køre helt til hotellet, kan du kun benytte Via San Francesco fra Varco/Gade 2. Du skal informere hotellet i god tid, da bilen skal registreres, inden du kan køre ind i centrum. Du kan parkere mod tillæg ca. 300 meter fra hotellet.

Værelserne på Bellavista Hotel Deluxe Apartments

Dobbeltværelse

Enkelt møblerede værelser på ca 21-26 m².

Skjul teksten
 
 
search map