Anmeldelser af Aparthotel Bellariva Residence

 
Aparthotel Bellariva Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aparthotel Bellariva Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Aparthotel Bellariva Residence

Læs personlige anmeldelser af Aparthotel Bellariva Residence som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aparthotel Bellariva Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne-Mette og familien fra Gentofte boede på Aparthotel Bellariva Residence i Riva del Garda fra d. 7. til d. 10. juli 2008 og på Hotel Cimabue i Firenze fra d. 10. til d. 14. juli 2008.

Jo tak, vi har haft en fantastisk tur. Både Riva del Garda og Firenze er charmerende på hver deres måde. Næste gang vi skal besøge Firenze, skal det nok ikke være om sommeren, det er for varmt og der er alt for mange turister. Begge opholdssteder levede op til vores forventninger, hotellet i Firenze var meget charmerende og rigtig søde værter. Dog vil jeg anbefale andre kør-selv-turister til Firenze at finde et hotel med parkering. Det er meget dyrt at køre i offentligt parkeringshus. Så jeg tror, det vil kunne betale sig at vælge et dyrere hotel. Vi sluttede vores tur i Viareggio, der havde vi selv fundet et lille hotel på nettet 3 stjerner, men standarden var ikke så god som dem de 3-stjernede opholdssteder vi lejer gennem jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Rikke og rejsefælle fra Aalborg boede på Aparthotel Bellariva Residence i Riva del Garda fra d. 15. til d. 25. juli 2007.

Det var en super dejlilg tur - fin lejlighed og super natur. Vi var rigtig glade for jeres venlige og hurtige service, og det var derfor, vi valgte at forlænge ferien med yderligere 3 dage.
Men vi var mildt sagt meget skuffede, da vi blev flyttet til en ny lejlighed; vi var blevet lovet en lejlighed i samme standard som den første, dog uden søudsigt. Men det var absolut IKKE samme standard : (
Lejligheden var meget gammel og slidt, og vi havde købt ind til ovn-kylling, men nu var der pludselig ingen ovn. Og da vi skulle til at lave mad, blev vi nødt til at vaske al servicen op inden vi gik i gang - det var simpelthen så ulækkert og fyldt med gammelt skidt/madsnask! Da vi så skulle bruge kogepladerne gik al strømmen lige pludselig, for man måtte åbenbart kun bruge 2 af gangen (åbenbart en generelt problem i Italien, har vi fundet ud af).
Vi sov stort set ikke de sidste 3 nætter, for hver gang man flyttede et ben eller en arm, knagede sengen helt vildt, og varmen var ulidelig, fordi der lige pludelig heller ikke var en blæser mere.
Vi glædede os faktisk lige pludselig til at skulle hjem! Men nu er vi kommet os over omvæltnigen, og griner mest af "Khasakstan-lejligheden".


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map