Feriebolig i Riva del Garda ved Gardasøen

Aparthotel Bellariva Residence

 
Aparthotel Bellariva Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Aparthotel Bellariva Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aparthotel Bellariva Residence ligger i et grønt parkområde ned til Gardasøen, blot ca. 10 minĀ“s gang fra centrum af Riva og tæt på den store lystbådehavn.

Den store park er offentlig og der er en god strand. I sommerperioden er området fuldt af soldyrkende og badende mennesker, der samtidig nyder synet af de hundredevis af windsurfere, som ”slår deres folder” ude på søen.

Læs mere om Aparthotel Bellariva Residence

Lejlighedskomplekset med i alt 70 lejligheder er nærmeste nabo til Hotel Bellariva, hvor man også checker ind ved ankomst, og hvor man kan spise morgenmad og middag. Gæsterne kan bruge Hotel Bellarivas faciliteter, så som bar, restaurant / pizzeria og udendørs jacuzzi samt solstole.

Aparthotel Bellariva råder over i alt 20 toværelsers lejligheder, som alle er rigtig pænt og meget funktionelt indrettet. De har alle balkon og udsigt mod søen eller mod den store grønne park, som hører til nabohotellet Du Lac, lige som der er en privat overdækket parkeringsplads til alle lejligheder. Stedet har en god atmosfære og en perfekt beliggenhed for enden af en lukket vej.

Der bliver gjort rent i lejlighederne dagligt, og skiftet sengetøj og håndklæder som på hotellet. Da priser og betingelser er de samme som på hotellet, er lejlighederne et oplagt valg for par, som gerne vil have lidt ekstra plads og synes det er rart at have et lille køkken, - men selvfølgelig også for en børnefamilie, som synes det er rart ikke at være bundet til et ophold på en hel uge.

Toværelseslejligheder med 2 + 3 sovepladser
Lejlighederne har en lille entrè, bad med brus og toilet, et mindre køkken med 2 elektriske kogeplader, ovn og køleskab, en pæn stue med TV, kvadratisk spisebord og 4 stole, sofa (mulighed for ekstra opredning mod tillæg), samt alkove med 2 køjesenge (mod tillæg), som kan skærmes af med et forhæng, samt stort dobbeltværelse med TV. Alle opredninger er bedst til børn, eller voksne, som ikke er så høje.

BEMÆRK ! - priserne gælder KUN for 2 personer. Hvis man er 3, 4 eller 5 personer anvendes de tillæg, som nævnes for ekstra senge.

Skjul teksten
 
 
search map