Agriturismo i Riva del Garda ved Gardasøen

Agriturismo Eden Marone

 
Agriturismo Eden Marone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Eden Marone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riva del Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Eden Marone ligger i udkanten af Riva del Garda oppe på en stejl bjergskråning med udsigt over byen og søen i det fjerne. Huset ligger for enden af en kort grusvej, der ender ved stedets parkeringsplads.

Hvis du kender de flotte og velindrettede agriturismo'er fra Toscana og Piemonte, så skal du forestille dig noget helt andet her. Wania og hendes aktive mand har deres egen forestilling om, hvad agriturismo i grunden betyder, og har indrettet deres hus og liv herefter. Her bor man på landet som de fleste i virkeligheden bor på landet. Græsplænen ligner ikke en velplejet golfbane, der er intet pynt på værelserne og der er ingen designer, der har hjulpet med indretningen. Men familien har gjort sit bedste og har skabt det hele selv. På trods af at værelserrne er lidt kedelige, så er det en fornøjelse at man her føler sig "hjemme" og betragtes som en nær ven.

Læs mere om Agriturismo Eden Marone

Hvis det er knaphed der møder øjet, så rettes der op på det af familiens spisested, hvor der serveres gårdens og naboernes egenproduktion af vin, olie, grøntsager og frugt. Også her sker tingene, som de sker i en italiensk familie. Restauranten er langt hyggeligere end værelserne og i godt vejr spiser man på husets udendørs terrasse.

Det er sandt, at der ikke er svømmebassin på stedet, men det er svært at kede sig: i området er der gode muligheder for kulturelle udflugter, naturoplevelser, hesteridning, windsurfing samt sejl- og cykelture. Riva del Gardas strand ligger heller ikke langt væk og den er faktisk god at ligge på og bade fra i sommermånederne.

De 15 værelser er som sagt lidt kedeligt indrettede. Den typiske alpestil er holdt til det minimale. De råder alle over fjernsyn, balkon og badeværelse med toilet og bruser. Fra balkonerne kan man ikke se søen.

Skjul teksten
 
 
search map