Hotel i Riva del Garda ved Gardasøen

Agriturismo Acetaia del Balsamico

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden er med andre ord mildest talt panoramisk, og ud over den skønne udsigt over den hyggelige by Riva del Garda og den storslåede Gardasø, kan du se ud over grønne bakker og mægtige bjerge. Desuden tager det kun 10-15 minutter med bil ned til Riva del Gardas centrum, som ligger 5 km. væk. Acetaia del Balsamico er feriestedet for dig, der vil have en afslappende ferie, nyde god mad og beundre en vidunderlig udsigt. Derudover kan du glæde dig over at være tæt på såvel naturen som en lille by.

Du kan trekke, vandre eller bare koble af


Du bor et stykke væk fra hverdagens travlhed, og har gode chancer for at hvile ud under dit ophold. På Aceita del Balsamico kan du gøre brug af en fælles solterrasse og et lille, fint poolområde med jacuzzi. Også fra poolen kan du glæde dig over den herlige udsigt over søen og de omkringliggende steder.

Da hotellet kun har 10 værelser, er stemningen intim og behagelig. Det kuperede område, du bor i, indbyder til dejlige gåture og cykelture op og ned ad bakkerne, og når du får lyst til lidt liv omkring dig, lidt søbrise og måske et par shoppingture, tager du blot ned til Riva del Garda eller Arco. Her er et fint udvalg af rare restauranter, mange med udendørs servering.

Produktion og feriebolig samme sted


Det første, du oplever, når du kommer frem til Acetaia del Balsamico er deres produktion af lækre fødevarer såsom ost, olivenolie, eddike og salami. Lige over produktionsstedet finder du restauranten, og ovenover denne kommer værelserne og de fælles udeområder. I restauranten serverer man traditionelle retter; naturligvis med egenproduceret olivenolie, mv. Eddiken smager himmelsk, og i det hele taget er fødevarestandarden høj. Restauranten er også åben for folk, der ikke bor på hotellet, og på grund af den gode mad er her ganske travlt. Prøvesmagninger af vin er mulige, og som vores gæst kan du desuden benytte dig af en guidet tur. Husk bare at sige til i receptionen i god tid.

Måske bemærker du, at hotellets og værelsernes indretning er en smule steril. Det skyldes, at der er strenge krav til indretningen de steder, hvor man både har fødevareproduktion og ferieboliger. Stilen skal være enkel og uden unødvendige deltaljer, og holdes meget i stål og sten. Det skaber dog en fin kontrast til den levende natur, du bor midt i, hvor jordfarver møder himlens blå nuancer.

Moderne og komfortable værelser


Der er i alt 10 værelser på Acetaia del Balsamico. Hvad de måske mangler i charme og særpræg vejer de op for i komfort, moderne bekvemmeligheder og masser af lys fra de store vinduer. Majoriteten har en kingsize seng. Hvis du ønsker to separate senge i stedet, skal du bede om det på forhånd, da der kun findes et værelse med denne mulighed.

Standardværelserne har et udendørs areal med stole og borde samt udsigt over søen.

Suite Acetaia har udsigt over søen, og hvert værelse har et lille tekøkken samt en stor balkon med bord og lækre lænestole.

Morgenmad indgår i prisen for samtlige værelser.

Faciliteterne for alle værelsestyper er: Aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, telefon, pengeboks, minikøleskab, elkedel, hårtørrer, badetøfler.

Værelserne på Agriturismo Acetaia del Balsamico

Suite med 2+1 senge og balkon

Privat parkering tæt ved

Suite med 2+2 senge og balkon

Privat parkering tæt ved

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Drago

Brenzone, Veneto

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Riva del Garda, Sydtyrol

Hotel Bellevue San Lorenzo

Malcesine, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Villa Nicolli Romantic Resort

Riva del Garda, Sydtyrol

Agriturismo Moscatello

Pozzolengo, Lombardiet

Populært i Sydtyrol

search map