Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Mest populære byer og områder

-

Mere information til din rejse til Sydtyrol

Sydtyrol, ellere mere korrekt Trentino Alto-Adige som er regionens officielle navn, ligger ved foden af Alperne på grænsen til Østrig og Schweiz. Regionen består af to - befolkningsmæssigt næsten lige store - provinser; det overvejende tysktalende Sydtyrol (Alto-Adige) og det overvejende italiensktalende Trentino. 

På grund af regionens lingvistiske og kulturelle mangfoldighed er den blevet tildelt status af autonom region som én af i alt fem italienske regioner med øget autonomi. Regions-hovedstaden er Trento i Trentino-provinsen, selv om provins-hovedstaden i Sydtyrol (Alto-Adige), Bolzano, er hovedsæde for den regionale forsamling hvert andet år.

Regionen, der er én af de rigeste og mest udviklede i Italien, er et rejsemål, hvor du enten bør have vandrestøvler eller skistøvler med i bagagen, for næsten ligegyldigt, hvor i regionen du rejser hen, kan du se frem til fantastiske naturoplevelser. Om sommeren har du mulighed for at udforske enestående vandreruter i bjergkæderne Dolomitterne og den sydlige del af Alperne, mens vinteren byder på masser af gode muligheder for skisports-aktiviteter, f.eks. i skibyerne Canazei og Madonna di Campiglio

Regionen byder også på over 600 søer, hvoraf de fleste ligger i 1800 meters højde, og ikke mindst Italiens største og mest populære sø, Gardasøen. I naturparken Adamello Brenta kan du desuden opleve sjældne dyrearter, f.eks. brune bjørne.

Hvis du får nok af naturoplevelserne eller trænger til en pause fra dem, kan du gå på opdagelse i de to provinshovedstæder Trento og Bolzano. I Trento kan du opleve den gamle renæssancebydel, de charmerende torve og de smukke bygninger, samt borgen Castello del Buonconsiglio. Og så er der i øvrigt kun 50 kilometer til Gardasøen fra byen. I den sydtyrolske provinshovedstad Bolzano kan du blandt andet opleve et gammelt franciskanerkloster og besøge museet, hvor den mere end 3.300 år gamle mumie Ötzi opbevares. 

>> Få mere information om en ferie i Sydtyrol her

 
search map