Anmeldelser af Apparthotel Majestic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Apparthotel Majestic

Læs personlige anmeldelser af Apparthotel Majestic som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Apparthotel Majestic. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jytte og Morgen fra Århus C boede på Apparthotel Majestic i Predazzo fra d. 20. til d. 27. august 2011.

Vi boede på Apparthotel Majestic i Predazzo en uge fra 20. august til 27. august 2011. Det er et rigtigt dejligt lejlighedskompleks med fine lejligheder. Vi havde en flot udsigt over dalen og bjergene fra vores altan, og vi var så heldige, at vejret i den grad var med os med sol hver dag og tredive grader.

Alt fungerede fra vi kom med en rigtig fin service i receptionen. Der ligger et velassorteret supermarked i gåafstand fra Majestic, så rammerne er helt i orden til en god ferie.

Vi havde valgt stedet, fordi vi gerne ville foretage nogle vandreture. Det er der rig mulighed for.

Vi kunne fra byen gå ud til et flot vandfald, turen tog et par timer og var af den lettere slags.

En dag kørte vi til Val Venegia, hvor vi parkerede bilen ved Pian dei Casoni, og derfra gik vi ud til Malga Venegiotta. En rigtig flot tur. Her kan man købe mad og drikke, hvis man har behov for det.

En anden tur gik til byen Cavalese, hvor vi med 3 forskellige svævebaner kom op i 2230 m højde. Herfra gik vi ud til Lago di Bombasei, som ligger fortryllende med bjerge omkring. Turen er lidt hård, men det var altså også varmt.

Vi kørte en dag til Canazei, som er en smuk by med smukke, malede huse. Køreturen dertil er meget flot.

Den sidste tur gik op på Latemar-plateauet. Her kom vi med to forskellige svævebaner op til Passo Feudo, fantastisk udsigt. Herfra er der flere vandremuligheder af forskellige sværhedsgrader, noget for enhver smag. Her er der også muligheder for en fortjent forfriskning, når man kommer tilbage fra vandreturen.

Alt i alt en rigtig dejlig uge i et flot område med mange udflugts- og vandremuligheder. Og vi kan anbefale Apparthotel Majestic som udgangspunkt hertil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map