Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Frem til år 1919 tilhørte Predazzo Tyrol (det daværende Østrig-Ungarn) og blev delt op efter første verdenskrig, hvor en del af Tyrol tilfaldt Italien. Byen ligger i 1018 meters højde, og den største indtægt kommer fra industri. I Predazzo er der 20 lifter og 21 pister, hvor den højeste ligger i 2327 meters højde og har en faldhøjdt på 1309 meter. Predazzo er kendt for skihop men også for at være Dolomitternes "geologiske have".

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mineraler og fossiler i 2000 meters højde

Tidligere bestod byen blot af 12 gårde, men i dag er Predazzo en af de mest befolkede i Val di Fiemme. Takket være en høj koncentration af forskellige geologiske arter, kaldes byen for Dolomitternes "geologiske have" ude i den store verden. Med andre ord, er det et sted, som vil være godt til dig, som elsker at gå på opdagelse i naturen. Du kan vandre langs den "geologiske vej" Doss Capèl mellem Passo Feudo og Alpe di Pampeago (2000-2200 m.o.h.) og finde havbund med snegle og søstjerner som stammer fra tiden før dinosaurerne. Du kan også besøge bjergkløften Sottosassa, hvor du kan beskue Travignolo's vandfald, som falder under porfyr-vægge, som er velegnede til klatring. En anden fortryllende plads finder du nær Valmaggiore, hvor du også har den "akustiske skov" - med sin fine akustik, som lokker mange verdensberømte musikere til.

Et året-rundt-rejsemål

Predazzo, som ligger i en dal omgivet af bjerge, er et sted du kan besøge året rundt. Det skyldes den dejlige og spændende natur, swimmingpoolen og skilifterne i skiområderne Ski Center Latemar og Bellamonte Alpe Luisa. Foruden skisporene i Marcelonga er Predazzo hovedsædet for de "flyvende" sportsfolk, som træner i skispring. I sommerhalvåret er aktiviteter som hiking, trekking og cykling populære. Der er kun 6 km til Val di Fassa.

Læs mere om Predazzo

Skjul teksten
 
 
search map