Feriebolig i Pinzolo i Sydtyrol

Residence La Locanda

 
Residence La Locanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Locanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pinzolo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet er bygget i typisk alpestil, og atmosfæren er familiær. Der er en bar og fælles opholdsrum som bibliotek, hvor du kan slå dig ned. Alternativt kan du hygge dig i haven med noget godt at drikke.

Du har et godt udgangspunkt

Til dig som er aktiv, er der rigtig mange muligheder for aktiviteter i området, du kan bl.a. vandre, cykle, klatre og fiske. Selv golf og ridning er populære aktiviteter. Spørg i receptionen, så får du alle de informationer du behøver.

Du bor i gåafstand til Pinzolo's centrum, så beliggenheden kan ikke blive meget bedre. Den nærmeste restaurant ligger lige uden for døren, og her laver de også gode pizzaer. Du finder flere spisesteder og barer i centrum. Hvis du foretrækker at lade bilen stå, kan du hoppe på lokalbussen, som har stoppested lige i nærheden. Vi vil gøre opmærksom på, at du bor ud mod Viale Dolomiti, som i perioder er trafikeret.

Læs mere om Residence La Locanda

Vælg mellem lejlighed og hotelværelse

På La Locanda kan du vælge mellem lejligheder og hotelværelser. Stilen er rustik og typisk for området med loftbjælker og mange detaljer i træ. I værelserne er der TV, telefon, internet og badeværelse med bruser. Lejlighederne rummer fra 2 til 4 personer. Her er der faciliteter som TV, telefon, internet Adsl, værdiboks og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map