Anmeldelser af Locanda dello Scalco

 
Locanda dello Scalco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda dello Scalco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sydtyrol og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Locanda dello Scalco

Læs personlige anmeldelser af Locanda dello Scalco som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda dello Scalco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Per og rejsepartner fra Hasselager boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 6. til d. 13. juni 2009.

Da vi havde kørt en 25 minutters tid op af et bjerg ankom vi til "hotellet".
Vi var ikke i tvivl om at det var som nat og dag at komme hertil fra Riccione eftersom det føles som at komme ud i "ødemarken" - dog på den positive måde. Vi ankom et par timer før vi kunne tjekke ind ifølge rejsepapirerne, men vi ringede på, om ejeren kom og tog venligt i mod os.
Der er 7 værelser på hotellet, og vi var i de første 3 dage eneste par der var der så vi fik jo en del opmærksomhed - og parret var utroligt flinke og hjælpsomme og vi følte os derfor meget velkomne. Parret har egen restaurant hvor konen og svigermoderen står i køkkenet - og i øvrigt laver det hele fra bunden - og manden står så for serveringen. Trods det, at vi var eneste gæster i restauranten om aften var det ingen hindring for at de hele ugen kunne diske op med en ny 3 retters menu - det var utrolig lækker mad.
Morgenmaden var til gengæld mere "simpel" der kunne vi godt have tænkt os at der var lidt forskelligt italiensk pølse og ost på morgenbordet - der var nemlig kun en slags ost og en slags pølse.. Overordnet set var det en helt fantastisk oplevelse og vi vil bestemt ikke udelukke at besøge parret igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kate og rejsefælle fra Lynge boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 11. til d. 17. august 2008.

Først vil vi sige tak for den gode service da vi bestilte rejsen, det levet helt op til vores forventninger og lidt til i de 6 dage vi var der, da vi søgte et lille hotel med rolige omgivelser og flot natur, med pragtfulde værelser og fantastisk god mad og service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og hendes mand fra Skagen boede på Locanda dello Scalco i Piazzo (Trentino) fra d. 10. til d. 12. maj 2008. Derefter tog de til vinområdet Langhe i Piemonte og til Maggioresøen.

Jeg vil bare lige sige at vi har haft en helt fantastisk tur til Italien, og på de hoteller vi boede var der sød og venlig betjening værelserne var rene, pæne og fantastisk charmerende, ikke mindst det sidst hotel (Hotel Pironi) i Cannobio - jeg har aldrig har set magen til. Tak for og god betjening fra jeres side ... også da vi opdagede, at vi havde glemt vores pas i boksen på Albergo Castiglione i Langhe-området ... og stod i Cannobio (Maggioresøen).

Hotellet i Piazzo (Trentino) var noget helt særligt og vi var eneste gæster - og fik en fantastisk betjening, den restaurant, og det mad vi fik, var for guder. Kan I få sendt flere gæster derned, jeg vil sige det nok ikke skal være børnefamilier, men 2 mennesker som har lyst til hinandens selskab i fantastiske omgivelser. Vi gik dejlige ture i naturen. Jeg kunne skrive side op og side ned om alle vores gode oplevelser.

Tak for jeres hjælp til en rigtig god ferie. Vi vender forhåbentlig snart tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map