Anmeldelser af Locanda dello Scalco

 
Locanda dello Scalco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda dello Scalco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sydtyrol og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Locanda dello Scalco

Læs personlige anmeldelser af Locanda dello Scalco som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda dello Scalco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Berit og familie fra Danmark boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 15. til d. 18. juli 2012.

Vi har haft et fantastisk ophold på Locanda dello Scalco. Det findes bare ikke bedre. Rigtig god mad. Skønne værelser. Smuk smuk smuk natur i berøringsafstand. Værterne var meget søde og opmærksomme... Vi kommer helt sikkert tilbage.
Vores ferie har været fantastisk. Vi er vilde med Italien, maden, vinen, byerne, naturen ect. Vi har utrolig mange oplevelser med hjem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lars og Birgit fra Åbyhøj boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 16. til d. 20. juli 2011.

Vi har haft nogle skønne dage på Locanda dello Scalco og kan kun varmt anbefale stedet til andre. Vi har først og fremmest nydt freden og roen og den smukke natur. Haft nogle dejlige vandreture i området. Dernæst er vi blevet forkælet med dejlig italiensk mad og vin. Højdepunktet var den hjemmelavede ravioli med salvie og smør. Fantastisk i al sin enkelhed.

Vi havde også en god oplevelse med at køre til Bolzano og se Ötzi, the iceman, som har ligget i en gletcher i mere end 5000 år og som blev fundet i 1991 på grænsen mellem Italien og Østrig.

Det er helt sikkert et sted vi gerne vil tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tanja og familie boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 14. til d. 16. juli 2011.

Tak for hjælpen, som jo var med meget kort varsel ;-). Alt klappede heldigvis med fornyelse af pas, afbestilling af færge mv.

Først og fremmest Locanda dello Scalco - hold da op et pragtfuldt sted. Total romantisk stil, lækre værelser, pinlig rent, godt udstyr (spa mv), fantastisk med swimmingpool til børnene - det gjorde intet at den ikke var så stor - den var ren og vi havde den helt for os selv. Selve stedet midt imellem alle vinmarkerne langt oppe i bjergene får man vist ikke smukkere ret mange steder.
Værtsfamilien var simpelthen fantastiske. Så søde og serviceminded. Super lækker mad - fuldstændig italiensk, dejlig vin og en pragtfuld betjening i deres lille restaurant. Stedet skal have 5 ud af 5 stjerner - vi kommer der bestemt igen ;-). Efter vores mening - anbefal den til flere af jeres gæster.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Albert og rejsefælle fra Odense boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 4. til d. 7. juli 2011.

Tak for din mail, vi har haft en meget god tur til Italien, de 3 overnatninger var meget fine med et godt værelse og bad, alt meget fint rent og i orden, desuden laver værtsparret rigtig god mad.
Stedet som er en del af en gammel borg ligger i et meget roligt område dog vil jeg anbefale at kommende gæster ikke bør køre i meget store biler da turen igennem Piazzo ikke levner meget plads til sidespejle men ellers et super sted for afslapning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og rejsepartner fra Skanderborg boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 12. til d. 15. juli 2010.

Et fantastisk sted, hvor man lægger vægt på at det er et sted for tilbagelænethed og fordybelse. Smuk storslået natur der skal nydes med gode bøger. Vi fik en rigtig god og "familiær" behandling, og følte os meget velkomne.

Maden var helt i top, med hjemmelavet pasta, lækre hjemmebagt brød(tror vi da det var rigtig robust og lunt hver dag) – Der var 4 retter hver aften en lille appetitvækker med et glas mousserende vino til, så valget mellem 2 forretter, hovedretter og desserter. (det skulle man vælge om morgenen, og det var helt ok). Hans vin var rigtig godt valgt fra egnen og i en meget gunstig prisklasse. (billigste 7 eu op til det dyreste til 28 eu) og de var alle helt fantastiske til prisen.

Stedet -/omgivelserne er ikke til den store aktive ferieoplevelse. Dertil ligger det alt for stejlt (trods alt). Således er der ikke gode muligheder lige der for vandring og mountainbiking, men vil man køre 25 kilometer så er der flotte ruter og bjergplateauer til både vandring og cykling.

Der var en købmand i den lille by, der når der var mest travlt fik mleveret 5 liter mælk og 3 brød  det siger lidt omstedet. Vi synes man fra jeres side skal sælge stedet som en oplevelse hvor man bør-/skal tage hele pakken med mad osv. da der INTET er at købe i nærheden og der ligger ingen spisesteder i gåafstand, hvis nu vino'en skulle glide ekstra godt ned i halsen .

Endelig synes vi det er klart, at der skal installeres aircondition i huset på alle værelserne samt trådløst internet. Det ligger hele niveauet på huset/tilbuddet(om du vil) op til – DET villle være prikken over i'et…..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og Martin boede Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 3. til d. 5. juli 2010.

Vi brugte stedet som pit-stop på vej til Toscana og det var fuldstændig perfekt. Køreturen dertil var af passende længde og stedet var virkelig hyggeligt. Værelserne var af god standard og værtsparret opmærksomme og charmerende. Værtindens middag kan virkelig anbefales. Rigtig god mad til prisen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Klaus og familien fra Hørsholm boede på Casa di Paola i Chiarano fra d. 25. til d. 26. juni 2010 og på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 3. til d. 6. juli 2010.

Vores ophold hos Locanda dello Scalco i Piazzo var fortræffeligt.
Vi blev modtaget som venner af den lille familie, som var utrolig flinke og hjælpsomme og vi blev indlogeret på et værelse med egen terrasse. Vi havde en ektraopredning til vores datter, så pladsen var lidt trang.
Morgenmaden kunne indtages såvel i den hyggelige morgenmadsrestaurant eller på terrassen og bestod af hjemmebagt brød, friske croissanter, friskbrygget kaffe og alt i tilbehør.
Til middagen om aftenen kunne man vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter og der blev herudover serveret en ekstra lille forret samt dessert efter eget valg. Maden var uovertruffen og alt var hjemmelavet af fruen i huset. Meget lækkert!
Beliggenheden som nabo til en borgruin og de smukke vinranker på bjergsiderne er meget charmerende. Området byder på muligheder for hikes bla. til "Pyramiderne" (ca. 2 km afstand) og i lidt længere afstand til trails på bjerge og i skov. Vi fulgte anvisninger fra husfar og havde nogle dejlige gåture i området.
Vi kan bestemt anbefale stedet, såfremt man ønsker at nyde god mad og naturen.

Vores ophold hos Casa di Paola i Chiarano levede fuld op til vores forventninger til et lille overnatningssted på vejen sydpå. Paola (fruen i huset) var utrolig sød og hjælpsom. Vi fik et dejligt værelse og morgenmaden var i den bedre ende. Vi spiste middag på en restaurant i gåafstand (ca 500 m). Perfekt for en enkelt overnatning!

Vi var meget tilfredse med begge stederne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Gitte og Bo fra Næstved boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 17. til d. 18. august 2009.

Locando dello Scalco var et meget stilrent flot sted med en ophøjet ro, hvilket ikke mindst skyldes placeringen ved borgen. De var meget flinke og venlige, og vi havde et dejligt pusterum her. Både deres mad og vin har høj klasse, og er man til frisk bjergluft og ro kan stedet varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mette og Karl Johan fra boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 14. til d. 16. august 2009.

Vi havde en rigtig god tur til Italien. Vejret var godt og alt faldt i vores smag. Det var jo 3 vidt forskellige steder vi boede. For os var det stedet. Ude midt i vinmarkerne. Meget flotte omgivelser og gode rammer Det er et fantastisk smukt og hyggeligt sted. Værtsparret er utrolig søde og hjælpsomme. De har god smag og sans for indretning. Hotellet er et nyrestaureret gammelt stenhus, omgivet af vinmarker med en gammel middelalderborg som nabo. Der er fine udendørs opholdsarealer en rislende bæk og en flot udsigt. Og middagen om aftenen er en oplevelse.
Der er gode muligheder for vandre- og køreture, bl.a. til jordpyramiderne i Seganzano. Helt klart et område vi ikke blev færdige med og gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birger og Ulla fra Farum boede på Locanda dello Scalco i Piazzo fra d. 25. til d. 28. juli 2009.

Vi havde et vidunderligt ophold på Locando dello Scalco fra 25. til 28. juli 2009. Det er et fantastisk smukt og hyggeligt sted, og værtsparret er utrolig søde og hjælpsomme. De har god smag og sans for indretning og pleje af gæster. Hotellet ligger på en bjergskråning mellem to små landsbyer, Piazzo og Segonzano. Det er et nyrestaureret gammelt stenhus, omgivet af vinmarker med en gammel middelalderborg som nærmeste nabo, hvor der af og til er friluftskoncert. Hotellet har skønne udendørs opholdsarealer med pool, en rislende bæk og en flot udsigt. Og middagen om aftenen er en oplevelse! Omgivelserne - Cembradalen - er et naturskønt bjergområde med vinmarker, landsbyer og skove, og der er gode muligheder for vandre- og køreture, bl.a. til pyramiderne i Seganzano - og for vinindkøb i Lavis, Cembra og i Piazza (fra vinmarkerne ved hotellet). Hovedbyen Trento er også et besøg værd. Der var kun få andre gæster på Locanda dello Scalco, mens vi var der. Det kan man undres over og skyldes nok, at stedet ikke er så kendt. Vi kan varmt anbefale et ophold der! Det er et rigtigt afslapnings-, velvære- og gourmetsted, som vi meget gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map