Hotel i Piazzo i Sydtyrol

Locanda dello Scalco

Locanda dello Scalco ligger ved borgen bag byen midt i billedet
 
Locanda dello Scalco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda dello Scalco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sydtyrol og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette er de rette romantiske rammer for naturelskere og folk, der vil spise og drikke godt samt sætter pris på smagfuld indretning. Børn er velkomne - men stedet henvender sig nok mest til dig, der rejser med din bedre halvdel.

Nyd vinmarkerne på bjergskråningerne

For enden af en smal blind vej uden for landsbyen Piazzo ligger dette skønne afsidesliggende landsted - med udsigt over vinmarkerne og bjergskråningerne. Værtsparrets aner kan dateres helt tilbage til 1500-tallet, hvor de ligeledes var jordbesiddere i området.

Læs mere om Locanda dello Scalco

Der emmer og summer af historie

Locanda dello Scalco fra år 1681 er historisk set en del af borgen Castello di Segonzano (år 1216), hvoraf der den dag i dag blot er enkelte ruiner tilbage. Disse elegant oplyste borgruiner danner i sommerhalvåret ramme om forskellige kulturelle tiltag og musikalske arrangementer.

Spis lokalt i smagfulde omgivelser

I den stemningsskabende restaurant, indrettet i en grotte der fungerede som stald, serveres der et rigt vinudbud og italienske specialiteter i kombination med det lokale egnskøkken. Både brød, pasta, bagværk og is er alt sammen hjemmelavet efter ældgamle opskrifter. Her sætter man en ære i at anvende råvarer af høj kvalitet.

Få stillet din udflugtstrang

I haven er der mulighed for at koble af og nyde den skønne udsigt over den frodige Cembra-dals vinranker. Området byder desuden på adskillige maleriske søer, fx Lago Santo blot 10 km væk, så mulighederne for et utal af vandreture er til stede, hvis denne ferieform skulle være tillokkende. Ellers ligger Trentos velbevarede historiske bykerne kun ca. 25 km borte. Der er naturligvis parkeringsplads på stedet.

Nænsomt restaurerede værelser

Selve huset er for nylig restaureret med nænsom og lidenskabelig hånd. Der er 8 velindrettede værelser med facilieter som jacuzzi, hårtørrer, aromaterapi, telefon, satellit-tv, minibar, værdiboks og internetadgang. Alle værelserne er opkaldt efter den farve, som går igen i værelsets indretning. Det er også tilladt at medbringe mindre firbenede venner på Locanda dello Scalco. Et af værelserne er handicapvenligt. Forskellen på værelsestyperne er, at Comfort er større end Standard og har derfor plads til en ekstra opredning - mens Superior har privat, møbleret have.

Skjul teksten
 
 
search map