Ferieboliger og hoteller i Penia

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen ligger på en lille bakke, og er en typisk bjergby med kirken øverst på toppen og husene rundt omkring. Penia er et godt valg, hvis du søger rolige og smukke omgivelser, men som samtidig ønsker at have adgang til et stort og effektivt skiområde. Den nærmeste større lift ligger i Alba og hedder Cimpac kabinelift.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Byen ligger nær Alba og Canazei

Alba ligger mellem Canazei og Penia, og du har blot ca. 3 km til centrum af Canazei. Perfekt til dig som vil bo i lidt mere rolige omgivelser, men fortsat være tæt på en livlig by, specielt i vinterhalvåret, hvor området fyldes med skientusiaster.

I Penia, som er en lille by, er der blot en lille madbutik, en bar og en restaurant/pizzeria. Men på vejen til Alba er der flere spisesteder at vælge mellem, ligesom i Alba og Canazei.

Læs mere om Penia

Et paradis til skiløb

Val di Fassa er kendt for sit fine skiløb, som passer til både store og små. Canazei hører til et af de mest populære skiområder i Italien blandt skandinavere. Skiområdet er en del af Dolomiti Superski, og området Belvedere er en del af den berømte Sella Ronda-rute. Området er desuden meget snesikkert på grund af de mange snekanoner.

Canazei ligger i 1.460 meters højde, og de højeste pister når op i hele 2.681 meters højde. Området er rigtig stort, men skibusserne kører ofte, og er desuden inkluderet i liftkortet.

..og til dig som elsker sommeraktiviteter

Dalen Val di Fassa er også et sted, som passer godt til dig, som synes om at tilbringe sommerferien oppe i bjergene. Her der der meget smukt med vidunderlige alpeenge, og naturen og bjergene lokker indbydende med både vandring og cykling. Udover dette kan du ride, bowle, klatre, fiske, skyde med bue og pil og barfodsvandre.

En anden populær beskæftigelse er den såkaldte "fly line" hvor du kommer lidt op at flyve. Om sommeren kan du købe (på stedet) en billet, som hedder Val di Fassa Card, hvor du får flere rabatter, reducerede priser samt gratis entré til en del seværdigheder og aktiviteter.

Transport hertil

Du ankommer til Canazei og Penia med bil fra Brenner-motorvejen, og drejer fra og kører op gennem Val Gardena og over passet Passo Sella, som normalt er farbart hele året. Er Passo Sella lukket, kører du i stedet af Brenner-motorvejen ved Ora og op gennem Cavalese og Predazzo gennem Fassa-dalen. Medbring snekæder under alle omstændigheder, hvis du skal hertil i vinterhalvåret.

Foretrækker du at flyve (størstedelen af vejen), kan du kigge på forbindelser til Innsbruch i Østrig, eller til Venedig - alternativt Milano/Bergamo. Fra alle disse lufthavne kører der shuttelbusser til Canazei og resten af Val di Fassa hele vinteren, så det er ikke strengt nødvendigt at have en lejebil, hvis ikke du vil have mulighed for at tage på sightseeing på egen hånd.

Skjul teksten
 
 
search map