Hotel i Passo del Tonale i Sydtyrol

Eden Hotel

 
Eden Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Eden Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Passo del Tonale og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Relativt uopdaget landsby for foden af Stelvio

Hotel Eden ligger lige på hovedgaden, omkring 100 meter fra centrum af den lille skilandsby Passo del Tonale. Passa Tonale er et skiresort, der ligger for foden af Nationalparken Stelvio, og det er endnu ikke blevet opdaget af masserne. På grund af dette er byen relativt stille og ubefolket, og du behøver ikke at døje med lange køer til skiliftene. De fleste af ferieboligerne i byen ligger ved siden af pisterne, så du behøver ikke at gå langt med dit skiudstyr. Her er et stort udvalg af restauranter og after ski-barer.

Det solrige skiområde, hvor Passa Tonale ligger, hedder Adamello Ski. Her finder du mere end 100 km. pister, som egner sig til alle niveauer. De højeste pister rækker mere end 3.000 meter op, hvilket giver garanti for sne om vinteren.

Afstande:
* Centrum: 100 meter
* Lufthavn: Ca. 240 km.
* Hæveautomat: 100 meter
* Skipister: 150 meter
* Nærmeste butik og restaurant: Ca. 50 meter

Hyggeligt hotel med restaurant

Hotellet er familiedrevet, hyggeligt og har en overskuelig størrelse. Servicen er basal, men komfortabel. Morgenmadsbuffeten består både af kager, søde sager og continental breakfast. Den indtages i restauranten, hvor du også kan spise middag om aftenen. Menuen består mest af italienske retter. Du kan få din morgenkaffe i baren, hvor du også kan nyde en drink og en let snack om eftermiddagen. I kælderen er der et opbevaringsområde til dine ski og dit skiudstyr, og du kan parkere bilen tæt på hotellet. Hvis du har behov for at tjekke din mail, kan du benytte hotellets Wi-Fi, som er tilgængeligt både på værelserne og i fællesområderne.

Læs mere om Eden Hotel

Enkle, små værelser

Hotel Eden har i alt 26 enkle værelser i Alpe-stil. Nogle af værelserne har balkon, men denne kan ikke forudbestilles. Alle værelser har varme, satellit-tv, telefon, hårtørrer og badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map