Hotel i Ortisei i Sydtyrol

Hotel Luna Mondschein

 
Hotel Luna Mondschein er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Luna Mondschein er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ortisei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet er beliggende 300 meter fra centrum i Ortisei, en lille by i en højde af 1236 meter. Fra byen går der to gondoler, henholdsvis til to forskellige skiområder: Seiseralm og Seceda. Seiseralm er et uafhængigt skiområde med brede piste uden for mange træer, hvilket gør det til et fantastisk område for familier at stå på ski sammen. Selve byen er lille, men tilbyder flere gode afterski steder med flere barer og restauranter. Hotellet tilbyder en shuffle bus, som kører til skiliften, og en offentlige bybus stopper lige foran hotellet.

Et komplet hotel

Hotel Luna Mondschein har grundlæggende alt, som du har behov for til at have en komfortabel og komplet ski eller bjerg ferie. Atmosfæren er familiær og afslappet og faciliteterne er af god kvalitet. Efter en intensiv dag ude på pisterne, er vi sikre på, at du kan komme ovenpå i wellness-områder, hvor der er en finsk sauna, jacuzzi, indendørs pool og fitness. Eller hvis du ønsker det, så kan du faktisk også booke en kropsbehandling eller massage. Hvis du føler for at have en dag fri og ikke lave nogen aktiviteter, så er wellness-området også et godt alternativ, ligeså vel som roomservice, hvor du kan få serveret din morgenmad på værelset. Den gratis WIFI forbindelse holder dig i forbindelse med dine venner derhjemme.

Læs mere om Hotel Luna Mondschein

Værd at vide om Hotel Luna Mondschein


På Hotel Luna Mondschein er der mange andre udendørs aktiviteter end blot at stå på ski. For eksempel kan løbe på skøjter, udflugt på snescootere og om sommeren er cykling og vandring meget populært i dette området. Tennisbanen er lige ved siden af og står også til rådighed.

Den hyggelige baghave, er der perfekte sted til at nyde en forfriskning i solen fra en solseng. Eller du kan få din cappuccino her, mens du sidder langsomt og vågner op, og gør klar til dagens skitur.

Afstande:
* Centrum 300 meter
* Pist 500 meter
* Ski bus 20 meter
* Lift 500 meter

Inde i hotellet er luksus komplementeret med en komfortabel lounge, hvor du kan få et glas whiskey før, du går i seng. På slutningen af aftenen kan du byde ind til te-tid, hvor der bliver forberedt friskbagte småkager og kager for gæsterne. Restauranten er kun for hotellets gæster og herfra kan du bestille lokale og regionale retter. En gang om uge bliver der organiseret en tema middag. Hvis du ankommer med bil, så kan du parkere den i undergrundsparkeringen. Du kan opbevare dit skigear i skiopbevaringsrummet.

Traditionelle men stadig rummelige værelser


Hotellet har kun 42 varme og komfortable rum. Alle værelser kommer med safeboks, minibar, sat-TV, WIFI, telefon og balkon. Badeværelset er enten med brusebad eller karbad og hårtørrer.

Værelserne på Hotel Luna Mondschein

Skjul teksten
 
 
search map