Hotel i Ortisei i Sydtyrol

Alpenhotel Rainell

 
Alpenhotel Rainell er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alpenhotel Rainell er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ortisei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

“Gruß Got” lyder det, ligeså snart du ankommer. Du er i Sydtyrol, hvor det tyske sprog er en del af kulturen. Reinell familien modtager dig med åbne arme og sørger for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Du vil straks kunne mærke den varme gæstfrihed og sommetider tager familien deres gæster med ud på en rundtur i skiområdet.

Alpenhotel Rainell befinder sig lige ved pisterne

Alpenhotel Rainell befinder sig ca. 400 meter i udkanten af byen Ortisei, på toppen af pisten og det gør, at du bogstaveligt talt kan stå på ski lige udenfor hotellet. Skiliften ligger i ca. 200 meters afstand fra hotellet. Ortisei er en lille landsby beliggende i en højde af 1236 meter. Fra byen har du to ski lifte, som bevæger sig i modsat retning og betjener to forskellige skiområder: Seiseralm og Secenda.

Seiseralm er et uafhængigt skiområde, med store plateauer uden alt for mange træer, hvilket gør det fremragende for familier at stå på ski sammen. Byen er i sig selv lille, men tilbyder gode afterskiing faciliteter med barer og restauranter.

Afstande:
* Center 400 m
* Piste: direkte adgang
* Ski bus stop 200 m
* Ski lift 200 m
* Ski skole 300 m
* Ski udlejning 400 m

Læs mere om Alpenhotel Rainell

Nyd lidt tid i wellness centeret efter en lang dag på pisterne

Alpenhotel´s kokke modtager dig med et smil og Sydtyrolsk køkken, efter en lang dag på pisterne. Hvis du er en af dem, som kan lide at forkæle dig selv i behagelige omgivelser, så tilbyder hotellet også et wellness område, hvor du både kan finde en sauna, tyrkisk bad, afslapningsområde, jacuzzi samt diverse kropsbehandlinger og massage. Trænger du til en lille svømmetur, så kan du med fordel benytte dig af en offentlig pool, kun 10 minutters gang fra hotellet.

Du kan i løbet af dagen benytte dig af hotellets shuttlebus, som du kan tage ind til byen med eller til skilifterne.
Alpenhotel Rainell tilbyder også en skøn have samt en terrasse, hvis du vil nyde en forfriskning i solen og til udsigten af de smukke bjerge.

Hvis du ankommer i bil, så kan du benytte dig af parkeringspladsen som findes på hotellet. Alpenhotel tilbyder også Wi-Fi og skidepot til dit skiudstyr.

Store traditionelle Alpe-stils værelser

Alpenhotel Rainell er småt og har kun 27 rum. De er til gengæld komfortable og kommer alle med balkon, satellit-TV, minibar, telefon, værdiboks og egen badeværelse med hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map