Anmeldelser af Boutique Hotel Zum Rosenbaum
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kanon-sted!

Et nyrenoveret utrolig smukt hotel, hvor man virkelig har gennemtænkt alle detaljer både inde og ude. Meget venlig modtagelse. Guddommelige god mad og ved hvert frokost møder du hotellets ejer, der hjælper dig med at komponere en fantastisk velsmagende salat med diverse friske grøntsager, dressinger, krydderier, osv .. SPA-afdelingen er helt ny, og jeg har nok ikke set noget pænere tidligere. Det værelse, vi boede i, var klart for lille til fire personer, men vi er klar over, at vi reserverede meget sent, så det var derfor acceptabelt. Derudover var den sovesofa, som blev redt op hver aften for smal til to voksne. I receptionen indså man straks dette og tilbød os at booke et værelse mere, men vi ønskede at bo under samme tag.
Men hvis du ønsker at komme til et fredeligt, smukt, afslappende miljø så er dette hotel helt sikkert en værdig kandidat. Vi vil helt sikkert vende tilbage her engang! Tak fordi du foreslog dette sted, da det var i begyndelsen af ??vores Italien tur og gav os en god start på ferien!

Anbefaling til kommende gæster

Vi var mest på hotellet for at slappe af, men der er masser af aktiviteter at prøve fra vandreture til rafting og besøg på vingårde. Bare vælg hvad du har lyst til.

Boutique Hotel Zum Rosenbaum
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Hvis man er på vej sydpå ned gennem Italien, så ligger dette hotel rigtig godt i forhold til den nærliggende Brennero autostrada. man kan også tage over Landeck og Reschenpass (som vi gjorde) og få en endnu større naturoplevelse.
 
Selve indkvarteringen på Boutique Hotel Zum Rosenbaum
Suite Sogno di Cirmolo med balkon

Behageligt værelse men for lille til fire personer. Perfekt til et par, eller eventuelt op til tre personer.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Temmelig langsomt og svingende forbindelse, der ikke virker overalt.
Pool (evt. sæsonåben)

Tilpas stor og meget pænt poolområde.
Restaurant

Meget høj standard på mad og service.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Boutique Hotel Zum Rosenbaum
 
search map