Hotel i Nalles i Sydtyrol

Boutique Hotel Zum Rosenbaum

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel zum Rosenbaum (3-stjernet superior) er på alle måder en drøm. Ikke bare den blomsterdekorerede facade og den meget smagfulde indretning - også restauranten og swimmingpoolen med udsigt til naboæbleplantagerne nærmer sig noget, man kun tør drømme om. Hotellet ligger midt i landsbyen Nalles med gåafstand til både bager og supermarked.

En enestående hoteloplevelse venter jer

Her på stedet er tingene i orden, og I kan godt forberede jer på en varm og gribende oplevelse i stemningsfulde omgivelser. Og magen til smilende og givende personale hænger ikke på træerne. Apropos træer så er haven grøn, velplejet og skyggefuld. Den fine træterrasse er blandt gæsterne et yndet opholdssted til en aperitif inden middagen eller bare til en times selvvalgt fordybelse.

Læs mere om Boutique Hotel Zum Rosenbaum

Pool med udsigt til æbleplantage

I finder ikke mange hoteller i Dolomitterne med udendørs pool, men det har de faktisk på Hotel zum Rosenbaum. Den er ganske vist ikke så stor, men placeringen er helt rigtig og ved siden af venter liggestolene på en plæne. Poolen er opbygget af mosaik og falder harmonisk ind i landskabet. Her er også en udebruser. Under plænen er der overdækket parkering, som hører til suite-værelserne, mens der ved siden af er en ikke-overdækket parkering til de resterende værelser (inkluderet i prisen).

Jeres smagsløg vil juble

Vores varmeste anbefaling er at du afprøver hotellets bistro. Her er detaljerne nemlig noget så fine og atmosfæren noget så intim. Maden er velsmagende og både lokal og national, og der bliver ikke holdt igen med krydderierne. Du vil også opleve, at lokale urter og især olivenolie er smage, der går igen. Morgenmad er ligeledes et kapitel for sig. Den serveres som buffet og kan afhængigt af årstiden indtages inde eller ude på terrassen. Hotellets sans for mad, gourmet og måltider ligger dybt i blodet, eftersom hotellet oprindeligt blev bygget i 1654 som et bageri. Bageriet er i mellemtiden krympet lidt og flyttet til en nabobygning, men det findes stadig og har stadig samme ejer - hvilket vil sige at al brød til restauranten og morgenmad naturligvis kommer fra egen produktion. Bistroen holder åbent fra tirsdag til lørdag mellem 18.00-20.00. Søndag og mandag holder de lukket.

Mange tillokkende småmiljøer

Ud over restauranten er der også en fin lille reception med infopoint og en afdeling med lokale produkter. Derfra fører vejen naturligt ind i en lounge med bar og pejsestue, som en perfekt mellemstation mellem værelset og restauranten - eller som et fordøjelsesmoment efter bjergrige oplevelser i Dolomitterne. Der hersker i det hele taget en skøn fred & ro her på stedet. Og trafiklarm er der heller ikke meget af, da hotellet ligger midt i landsby, der ikke fungerer som gennemfartsby.

Hyggelige værelser og lejligheder

Du kan vælge mellem forskellige typer af værelser og lejligheder med selvforplejning. Lejligheden er på omkring 85 m² og der er plads til 2-5 personer. Her er en opholdstue med sovesofa, et køkken, soveværelse samt et badeværelse med bruser/kar. I lejligheden er der vaske- og opvaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Boutique Hotel Zum Rosenbaum

Læs personlige anmeldelser af Boutique Hotel Zum Rosenbaum som ligger i Sydtyrol. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Boutique Hotel Zum Rosenbaum. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Boutique Hotel Zum Rosenbaum

Helt fantastisk

Udover alt forventning.
En helt særlig oplevelse

Læs mere

Smagfuldt hotel i Dolomitterne

Vi vidste hvad der ventede, men var stadig glædeligt overrasket over hotellet. Det er virkelig et hyggeligt og højkvalitetshotel med mange fine detaljer og meget servicemindet personale. Man kan mærke, at en familie står bag hotellet, og driver det med varm hånd. Vi havde halvpension og spiste en fremragende 3-retters menu om aftenen. Hjertet af hotellet er uden tvivl restauranten, loungen og træterrassen uden for restauranten. Der er også en lille udendørs swimmingpool i et hjørne af hotellet, men det føles sekundært. Udmærket parkering i hotellets garage med direkte opgang til receptionen.

Læs mere

Zum Rosenbaum, ren nydelse

Hvis man trænger til forkælelse, på alle måder, så er er Hotel zum Rosenbaum stedet.

Læs mere

Vi vender tilbage!

Fantastisl velkomst! Ualmindeligt venligt personale. Dejlige værelser. Fin wellnessafdeling. Poolen lille, men dejlig at tage nogle baner i. Lidt for få liggestole på græsset. Dejligt med Tiefgarage. Maden veltilavet, spændende og overraskende! Dejlugt at kunne vælge mellem forskellige retterOgså vinkortet er godt med lokale viner. Hver morgen lå en lille folder med aktivitetsforslag som vi valgte at følge den ene dag og fik en fin oplevelse i Merano. Det er en god idé at komme med forslag når man ikke kender området.

Læs mere

Superhotel

Meget dejligt hotel, vender gerne tilbage.

Læs mere

Kanon-sted!

Et nyrenoveret utrolig smukt hotel, hvor man virkelig har gennemtænkt alle detaljer både inde og ude. Meget venlig modtagelse. Guddommelige god mad og ved hvert frokost møder du hotellets ejer, der hjælper dig med at komponere en fantastisk velsmagende salat med diverse friske grøntsager, dressinger, krydderier, osv .. SPA-afdelingen er helt ny, og jeg har nok ikke set noget pænere tidligere. Det værelse, vi boede i, var klart for lille til fire personer, men vi er klar over, at vi reserverede meget sent, så det var derfor acceptabelt. Derudover var den sovesofa, som blev redt op hver aften for smal til to voksne. I receptionen indså man straks dette og tilbød os at booke et værelse mere, men vi ønskede at bo under samme tag.
Men hvis du ønsker at komme til et fredeligt, smukt, afslappende miljø så er dette hotel helt sikkert en værdig kandidat. Vi vil helt sikkert vende tilbage her engang! Tak fordi du foreslog dette sted, da det var i begyndelsen af ??vores Italien tur og gav os en god start på ferien!

Læs mere
 
search map