Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midtvejs mellem de tysktalende kulturbyer Bolzano og Merano ligger Nalles og putter sig blandt æbleplantager. Her nede i dalen er der frit udsyn til de omkringliggende Dolomitterne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Velforsynet landsby

Nalles (Nals på tysk) kommune er hjemsted for cirka 1300 borgere. Der er en del hoteller i den relativt lille landsby. Højst sandsynligt fordi området er så smukt og det er et godt udgangspunkt for et hav (eller bjerg) af udflugter. Fra Nalles er der fx blot 2 km til motortrafikvejen, der forbinder Bolzano og Merano, ca. 15 km til begge byer. Landsbyen er forsynet med et par supermarkeder, en lille håndfuld spisesteder, bager, bank og posthus - så alle fornødenheder er inden for rækkevidde.

Læs mere om Nalles

Æbler mig her og æbler mig der

Nalles er kendt for sin dyrkbare jorder. Alle vegne er der rosenproduktion, vinranker og æbleplantager. I september måned vender Æbleugerne (Le settimane delle mele) hvert år tilbage med boder, smagsprøver, udflugter i æbleplantagerne, smagninger og mange initiativer på restauranterne, der kan få alle æble-elskende tænder til at løbe i vand. Er du mere til asparges, så har den også sin helt egen festival i maj måned.

Skjul teksten
 
 
search map