Hotel i Nago ved Gardasøen

Hotel Forte Charme

 
Hotel Forte Charme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Forte Charme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nago og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette enestående hotel ligger med en fantastisk panoramisk udsigt over Gardasøen og de omkringliggende bjerge. Hotellet er et udmærket valg for dem, som vil kombinere en afslappende ferie i smukke omgivelser med mange muligheder for spændende udflugter.

På hotellet findes der en swimmingpool med solterrasse og udsigt ud over Gardasøen. Receptionen er døgnbemandet og byder endvidere på internet-point, mulighed for opbevaring af bagage, vaskeservice mm. Hotellet har også en restaurant med panoramisk udsigt, hvor der serveres lokale egnsretter. Her findes desuden bar, elevator, garage og udendørsparkering samt konferencerum.

Læs mere om Hotel Forte Charme

Hotellet, som ligger i den lille landsby Nago højt over Gardasøen og den velkendte by Torbole, er nem at nå såvel fra motorvejen som fra kystvejen langs søen. I gåafstand fra hotellet finder man den autentiske restaurant Osteria Terrazza della Luna og på få minutter kan man med bil komme til Gardasøen og byen Riva del Garda med sit hyggelige centrum ved søbredden.

De 62 værelser er delt op i 2 kategorier: classic og superior. Fælles for alle værelser er, at de er udstyrede med privat balkon eller terrasse, airconditionanlæg, satellit-TV, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

- Classic-værelse: Elegante og komfortable værelser på ca. 15-17 m² med balkon eller terrasse, satellit-TV, telefon, værdiboks, airconditionanlæg samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.
- Superior-værelse: Lyse, moderne værelser på ca. 16-20 m² med balkon og søudsigt, satellit-TV, minibar, telefon, værdiboks, airconditionanlæg samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map