Hotel i Nago ved Gardasøen

Garda Hotel Forte Charme

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette hotel er velegnet til dig, der vil kunne kombinere en afslappende ferie i fredelige og smukke omgivelser med mulighed for at tage på udflugter og vandring. Og hvis du sætter pris på fantastiske udsigter og en smuk natur, ja, så er Hotel Forte Charme helt sikkert noget for dig.

Dovne dage ved poolen

På hotellet er der en fin, lille pool med solterrasse og selvfølgelig med udsigt over Gardasøen. Det er det perfekte sted at komme ned i gear efter en begivenhedsrig og aktiv dag. Du kan også vælge at slappe af i saunaen, hvor der også er et lille mini-wellness.

I baren kan du bestille noget at drikke, og hotellet har også en restaurant med panoramaudsigt. Her serveres lokale retter fra området. Du behøver med andre ord ikke at begive dig ud for at få noget godt at spise.

Læs mere om Garda Hotel Forte Charme

Udsigt over Gardasøen

Hotellet ligger i den lille landsby, Nago, højt over Gardasøen, og den velkendte by, Torbole, kan nås meget nemt både fra motorvejen og fra kystvejen nede ved søen. I gåafstand fra hotellet ligger restauranten Osteria Terrazze della Luna, og efter blot få minutter i bil når du Gardasøen og byen Riva del Garda, hvor der er et hyggeligt centrum med smalle gader, flere butikker og spisesteder. Her kan du slå dig ned på et af torvene nede ved vandet med noget at drikke eller en dejlig is.

Tag på opdagelse på to hjul

Det er meget populært at cykle rundt om Gardasøen. Enten har du din egen cykel med, og opbevaring (aflåst) findes på hotellet. Eller også kan du leje en el-cykel på hotellet (efter tilgængelighed).

Receptionen er åben 24/7 og har faciliteter som internet-point, opbevaring af bagage, vaskeservice, elevator, parkering og garage (mod betaling). Hotellet tilbyder shuttle-bus fra Nago til Torbole og tilbage. Forhør dig i receptionen omkring afgangstider m.m. Hver eftermiddag holdes en såkaldt "tea-time" på hotellet.

Fine og komfortable værelser

De 62 værelser er opdelt i forskellige kategorier. Fælles for alle værelserne er, at de er udstyret med privat balkon eller terrasse, aircondition, satellit-TV, minibar, safetyboks samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. De værelser, der hedder Classic plus, har delvis udsigt over haven eller poolen, og de værelser, der blot hedder Classic, har udsigt mod bjergvæggen (tæt på).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Garda Hotel Forte Charme

Læs personlige anmeldelser af Garda Hotel Forte Charme som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Garda Hotel Forte Charme. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Garda Hotel Forte Charme

Fantastisk beliggenhed og dejligt køkken!

Først: Vi havde virkelig 5 skønne dage - vi var på hotellet sidste år - så vi vidste hvad vi kunne forvente - derfor havde vi bestilt superior-værelse for at være sikker på at have sø-udsigt - vi blev dog noget skuffet, over at få det værelse tættest på klippen på 1. sal - men der var da udsigt, det var der da.
Trist at vi ikke vidste at hunde kunne forekomme - naboen havde medbragt sin hund og da jeg har hundeallergi gav det noget begrænset brug af altanen - der var ikke adskillelse til naboen.
Vi vil gerne tilbage igen.

Læs mere

Bedømmelse af Garda Hotel Forte Charme

Læs mere

Bedømmelse af Garda Hotel Forte Charme

Læs mere

Bedømmelse af Garda Hotel Forte Charme

Læs mere

Bjarne og kone fra Vejle boede på Hotel Forte Charme i Nago fra d. 10. til d. 15. september 2012.

Lige hjemkommet fra 5 dejlige dage på Hotel Forte Charme i Nago ved Gardasøen. På hotellet havde vi bestilt et suprior-værelse?? med halvpension og det var absolut mere end jeg forstår ved halvpension. Indholdet var: Morgenmad-eftermiddagskaffe med kager-aftensmad med 4 retter-incl. alt den vin,rød og hvid, du ønskede-alt det mineralvand du ønskede og priser på drinks der var meget billige. Da hotellet ligger meget højt er udsigten fra altanen simpelthen fremragende. Det eneste minus var, at det blæste meget, vejret kunne godt have været varmere (var ca. 22 g.), men det gav så anledning til nogle meget lange gå-ture. Et super hotel med et meget venlig og hjælpsomt personale.

Læs mere

Jan og Joan fra Esbjerg Ø boede på Hotel Forte Charme i Nago fra d. 24. til d. 27. august 2012.

Vi boede først 3 dage på Hotel Forte Charme i Nago. Et rigtigt dejligt og hyggeligt hotel med fin udsigt over søen.De øvrige gæster var mest tyskere, lidt englændere, kun 2 danskere (os). Atmosfæren på hotellet var ganske hyggelig.Hotelpersonalet i receptionen var meget, meget hjælpsomme. Servicen var helt i top. Der var gratis transport og afhentning til byen. Der blev serveret kaffe med brød kl. 17.00
Vi havde halvpension (vist nok obligatorisk med fri vin). Et hotel vi gerne ville vende tilbage til. Sengene var store dobbeltsenge. Med ét stort lagen til fælles brug. Dette problem blev imidlertid hurtigt ændret ved henvendelse i receptionen.
De følgende 3 dage ved Comosøen var en knap så god oplevelse. Hotel Grand Hotel Cadenabbia er et meget stort hotel med fin beliggenhed lige ned til Comosøen. På grund af hotellets størrelse uden meget atmosfære var dette ophold ikke lige i vor smag.
Fælles for begge hoteller var at maden var rigelig og smagte meget godt med mange retter at vælge imellem. På begge hoteller var der pool til rådighed. Prisforskellen de 2 hoteller var ganske stor. Prisen for Cadenabbia var væsentlig større end for Hotel Forte Charme, hvor maden endog var inkluderet med fri vin. Det kan oplyses, at aftenmenuen på Cadenabbia kostede EuR 35,00 pr. person plus at man betalte for drikkevarerne. Billigste vin her kostede EUR 21,00.
Samlet set vinder Hotel Forte Charme stort i denne sammenligning.
Tips :
Man kunne godt et eller andet sted oplyse, at hvis man besøger vandfaldet lige nord for Riva del Garda skal man huske regntøj.
Det havde vi ikke (man kan blive ret våd af vandstøvet i luften) :-)
Det kan ikke siges for tit : Pas på når i kører på vejene – der er utrolig mange cyklister på vejene.

Læs mere
 
search map