Anmeldelser af Club Hotel Atlantic

 
Club Hotel Atlantic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Club Hotel Atlantic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nago og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Club Hotel Atlantic

Læs personlige anmeldelser af Club Hotel Atlantic som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Club Hotel Atlantic. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og rejsefælle fra Kirke Såby boede på Club Hotel Atlantic i Nago fra d. 31. juli til d. 3. august 2006.

Suveræn beliggenhed i bjergene over Torbole med fantastisk udsigt over Gardasøen! Hele hotellet er indrettet i en slags ”art deco/ Nouveau” stil som er gennemført, men med den upersonlighed noget sådant medfører.Swimmingpoolen på 5 sal topper hele herligheden af og herfra lader hele området sig beskue på fabelagtig vis. En detalje er de flettede liggestole af mærket Cimbro som ganske enkelt er de bedste liggestole jeg nogensinde har prøvet, - man kan sagtens ligge en 2-3 måneder i sådan en fætter uden at føle trang til at vende sig.Kokken havde 3 off-days i træk, et hattrick vi sagtens kunne have undværet da det karambolerede med vort ophold. Spar pengene til halvpension og gå selv på opdagelse! F.eks. i Torbole, som ligger blot 20 min. gang fra hotellet for foden af bjerget. Påregn en taxa-regning på tilbagesturen, - det er en regulær bjergetape som bedst gennemføres FØR en bedre middag!Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ove og familie fra Ribe boede på Club Hotel Atlantic i Nago fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Tak for jeres forespørgsel, ja tak, vi var glade for turen. Hotellet lå smukt,dog var skiltningen i Nago mangelfuld, nærmest ikke eksisterende, men vi fandt dog frem. Værelserne var gode, alle vore værelser med fin udsigt. Hotelpersonalet var venligt og meget hjælpsomt, rengøring af værelserne god. Maden dejlig. Vi var 6 voksne og 4 børn i alderen 2-13 år, alle børn befandt sig godt, for den lille kunne man have ønsket en lille "børne-pool" de store og vi voksne var glade for den forhåndenværende pool. Der var fred og ro om aftenen fra kl. 22, bortset fra en enkelt aften, hvor der var bryllup, hotellet rummede ikke mange aktiviteter ud over pool'en, så vi tog på ture i bil i de smukke omgivelser, et par gange til små bjergsøer, hvor man kunne bade. Det var let at komme til Verona, hvor opera-sæsonen var i fuld gang.
MEN vi følte os ikke godt behandlet, da vores værelsesbestilling på afrejsedagen d. 30.6. blev ændret fra 4 dobbeltværelser med bad og 2 ekstra opredninger til 2 dobbeltværelser + en "suite", som skulle erstatte 2 af dobbeltværelserne. Der var fortsat 2 ekstra opredninger. Suiten bestod af 2 dobbeltværelser ad-skiilt af en skydedør, det ene værelse var mindre end et standard-dobbeltværelse, det andet var lidt større, der var ét badeværelse i suiten, som lå på 1. sal lige over restauranten og ikke på øverste etage, som meddelt, da I ringede. Vi følte derfor, at vi havde fået mindre end vi havde bestilt og betalt for, af hotellets prisliste kunne vi se, at prisen for denne suite var mindre end 2 normale dobbeltværelser.
Da vore rejsedeltagere var positive og flexible klagede vi ikke inden for de 48 timer, som er jeres frist for en refusion, men vi synes blot I skal vide det og hører også gerne jeres mening.

Hotellet kan vi kun anbefale, og alt det administrative fungerede fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map