Hotel i Nago ved Gardasøen

Club Hotel Atlantic

 
Club Hotel Atlantic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Club Hotel Atlantic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nago og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Atlantic ligger lige uden for Nago med udsigt over Torbole sul Garda, den naturlige nordlige port til Gardasøen. Omgivelserne er maleriske og rolige, og i kraft af hotellets beliggenhed højt over søen, er der en fantastisk udsigt. Der passerer en lille, ikke særlig trafikeret vej ved siden af hotellet, der fører til Torboles centrum (ca. 1,5 km fra hotellet) og søen.Der er knap 200 meter til nærmeste shoppingmuligheder.

Hotellet er super moderne. Det åbnede i 2001 og råder over 60 værelser i alt. På stedet findes et dejligt og meget chickt svømmebassin med udsigt over søen (åbent fra maj til september så længe vejrforhold tillader det), fjernsynsstue, bar, parkeringsplads og garage samt restaurant med udsigt over søen. Restauranten er åben for både hotelgæster og udefra kommende, hvorfor du skal regne med lidt flere mennesker på stedet end dem, der lige bor på hotellet, og måske lidt støj fra spisestuen. Andre gode restauranter findes også i gangafstand.

Læs mere om Club Hotel Atlantic

Værelserne er meget smukt møbleret i en original, minimalistisk stil som resten af hotellet. De råder alle over aircondition (tændt fra juni til september), balkon med panoramisk udsigt, telefon, minibar, satellitfjernsyn, sikkerheds-boks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map