Hotel ved Molvenosøen i Sydtyrol

Hotel Belvedere

Stella Alpina Velværecenter Molvenosøen i vinterdragt Voksenpool Genziana Børnepool Fiordaliso
 
Hotel Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Molvenosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Belvedere ligger i centrum af Molveno by, med den smukkeste udsigt over søen, og med de imponerende Brenta-bjerge i baggrunden.
Det hyggelige alpehotel, som har været i familien Giordanis eje i flere generationer, er et dejligt feriested både sommer og vinter.

Om sommeren er det især naturelskere som lægger vejen forbi, og Molveno by er et godt udgangspunkt for stort set alle former for sport samt vandreture i bjergene. Om vinteren er det nærmeste skisportssted Andalo, som ligger blot 5 km´s kørsel fra byen.

Læs mere om Hotel Belvedere

Hotellet, som er det eneste 4-stjernede hotel i Molveno, er under løbende renovering, og endnu er der enkelte områder, som trænger til en kærlig hånd. Derfor fremstår hotellet som en hyggelig blanding af mange forskellige stilarter, men det niveau som er lagt for renoveringen lover godt. Børn er meget velkomne, og der er stor fokus på dem. Bl.a er den tidligere morgenmadsrestaurant f.eks. lavet om til et kæmpe legeland med mini club, som vil gøre stedet endnu mere attraktivt for børnefamilier. Som noget helt specielt, tilbyder hotellet gratis ophold til et barn under 12 år på opredning i forældres værelse, lige som der er mulighed for 5-sengsværelser.

Hotellet har reception med opholdshjørne, hyggelig restaurant med udsigt over søen, terrasse, bar, mødelokaler, internetpoint, elevator, parkering og garage (mod tillæg), og ikke mindst et dejligt stort velvære- og kurcenter, som er et absolut ”must” på nutidens italienske bjerghoteller. Her tilbydes alt hvad hjertet kan begære af behandlinger, massage, tyrkisk bad, finsk sauna, jacuzzi, fitness, solarium, m.m. samt børnepool med vandrutchebane og vandfald, og stor voksenpool med jacuzzi, grotte og store panoramavinduer.

Hotel Belvedere tilbyder ophold med halvpension i 3 forskellige værelsestyper. Alle værelser er indrettet i rustik ”tyrolerstil” og har telefon, satellit TV, værdiboks, bad med brus eller kar og toilet samt balkon med udsigt mod by og bjerge eller mod søen.
Hotellet ligger ud til vejen i centrum af Molveno, så der kan forekomme trafikstøj på de værelser, der vender mod byen og bjergene.

Genziana er de ældste værelser, som er pænt men enkelt indrettet.
Stella Alpina er renoverede værelser med komfortabel seng, minibar, badekåber og badehåndklæder til brug i velværecentret.
Fiordaliso er renoverede værelser med komfortabel seng, TV med video, minibar med gratis mineralvand, frugtkurv, morgenavis, gratis leje af videofilm, internetadgang, badekåber og badehåndklæder til brug i velværecentret, hvor man også får 20% rabat på alle behandlinger i morgentimerne. Desuden får de gæster som bor i værelser Fiordaliso en helt speciel aften, hvor middagen indtages i en bjerghytte.

Skjul teksten
 
 
search map