Anmeldelser af Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage

 
Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Madonna di Campiglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage

Læs personlige anmeldelser af Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Aktiv afslapning??

Superdejlig uge med masser af muligheder for at opleve smuk natur og udfordre sine ben! Med dolomeetkortet kunne vi hver dag vælge nye udfordringer ibjergene. Vi tog en lift op, gik, spiste frokost - og gik igen. Sidst på eftermiddagen en tur i spaen - og så var vi klar til hotellets altid lækre 4-retters menu.

Madonna di Campiglio som feriedestination

Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage
Pakkerejse 7 nætter i dobbeltværelse

Vi havde et værelse under taget på øverste etage. Det havde kun vinduer i knæ og loftshøjde, så vi savnede meget et rigtigt vindue og allerhelst en balkon. Og så var der ingen læseegnede stole, vi havde en dekorativ træstub og en puf ved skrivebordet. Det er i underkanten, når man skal opholde sig på et sted en hel uge.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map