Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage

 
Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Madonna di Campiglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne uge kommer du og dine rejsefæller til at kunne nyde både afslapning i smukke omgivelser og forskellige aktiviteter, - alt med bjergenes magiske atmosfære og friske luft. Med andre ord, dette er stedet til dig, som ønsker at vandre eller cykle. Du får et kort på hotellet, som du tager med dig til det lokale APT kontor (turistinformationen), hvor du bytter det ud med et såkaldt Dolomiti-card, som giver dig adgang til lifterne og en masse andet. Her får du også information om, hvad præcist der er inkluderet i kortet og om forskellige aktiviteter i området. Du rejser på egen hånd, hvilket indebærer, at du selv kan bestimme hvordan dine dage skal se ud.

Overnatningsstedet kan evt. blive et andet end det oplyste, men hvis dette skulle ske, får du besked så hurtigt som muligt efter din bestilling. Standarden og forudsætningerne forbliver naturligvis de samme. Denne rejse kan bestilles i perioden 23/6-15/9.

Hoteller på rejsen
Dagsprogram
Galleri
Priser og afrejseinformation

Den fantastiske natur venter på dig

At Dolomitterne er med på UNESCO's verdensarvsliste, er ikke svært at forstå. Landskabet er helt vidunderligt, og bjergene anses for nogle af de smukkeste i verden, ikke bare til skiløb men også for dig, som vil vandre og opleve naturen om sommeren. De grønne dale ligger beskyttet, og der er ingen forurening, så du kan nyde både den smukke natur og den friske bjergluft.

Adamello Brenta's fantastiske natur og byen Madonna di Campiglio tilbyder noget for alle. Her er vandrestier, bjerghytter ("rifugi"), bjergrestauranter og "skilifter", som fragter dig rundt i bjergene. De lokale transportmidler gør, at du kan lade din bil stå, hvis du foretrækker det. Heroppe er naturen som sagt helt fantastisk med søer og floder. De store stier fører dig gennem skovene til de små alpesøer som S. Giuliano, Ritorto, Nambino og Cornisello samt uberørte dale som Val Genova og Val Namborne.

Kort dagsprogram

Dag 1 - du begynder din rejse i Madonna di Campiglio
Dag 2 - gå på opdagelse
Dag 3 - Adamello Brenta
Dag 4 - besøg søerne
Dag 5 - på med vandrestøvlerne
Dag 6 - en hviledag
Dag 7 - Riva del Garda - Trento
Dag 8 - hjemrejse eller nye eventyr

Du bor komfortabelt på firestjernet hotel

Du bor i et dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med bruseniche eller badekar. Faciliteterne er som minimum satellit-tv, minibar, værdiboks og hårtørrer.

Dagsprogram

Dag 1 - du ankommer til Madonna di Campiglio

Du ankommer til Madonna di Campiglio, som ligger i naturparken Adamello Brenta. Her checker du ind på Chalet del Brenta, et dejligt SPA-hotel, som ligger blot 5 minutters gang fra det store liftsystem. Inden du går til køjs, er der middag på hotellet, som serverer lokale specialiteter. 

Dag 2 - det er tid til at opleve området

Efter morgenmad, skal du lære byen og området at kende. Madonna di Campiglio er en populær by både om vinteren og sommeren. Byen ligger i en højde af ca. 1550 meter, og har en god infrastruktur, så du hurtigt og nemt kan komme rundt. Der er middag på hotellet. 

Vandreferie i Dolomitterne

Dag 3 - nationalparken Adamello Brenta

Du spiser morgenmad, inden det er blevet tid til at snøre vandrestøvlerne. Hvis ikke du har vandrestøvler, anbefaler vi et par gode vandresko, inden du begiver dig ud i området. Parco Adamello Brento er en fantastisk nationalpark, som er åben 24 timer i døgnet, på nær visse helligdage. Her kan du nyde den smukke natur og den friske luft. Du kan vælge mellem flere forskellige stier, og sværhedsgraden bestemmer du selv. Hvis du er en rigtig naturelsker, kan du glæde dig til store oplevelser både hvad angår flora og fauna. Du har adgang til liftsystemet med Dolomiti-kortet. Dagen afsluttes med middag på hotellet. 

Dag 4 - de fantastiske søer

Da der ikke er noget fast program på denne tur, kan du spise din morgenmad og drikke din kaffe i fred og ro. Hvordan dagsprogrammet skal se ud, bestemmer du selv. I dag har du mulighed for at besøge områdets søer, og der er et par forskellige, du kan vælge imellem. Der er Lago di Tovel, Lago di Molveno, som er den dybeste, Lago delle Malghette, Lago di Santa Giustina og den eventyrlige Lago di Toblino med det lille slot. Skal du se dem alle, kommer det til at tage hele dagen, og det kan være svært at nå. Men når du ikke dem alle på én dag, så er der heldigvis flere dage til rådighed. Middagen venter som sædvanlig på hotellet. 

Dag 5 - atter tid til at snøre støvlerne

Nu har benene slappet lidt af, så efter morgenmaden, kan du atter tage liften op i højderne. Der er flere stier at vælge imellem, så i dag kan du vælge den anden side, hvis du foretrækker det. Du går bare på den modsatte side og får dermed også nogle andre udsigter. Vi kan anbefale en god frokost på et af de refugier, der ligger i bjergene, hvis ikke du selv har en madpakke med. Middagen serveres på hotellet. 

Dag 6 - tid til en hviledag

Hvis du valgte den "svære" side i går, kan du med god samvittighed tage den med ro i dag. Enten kan du blive i Madonna di Campiglio og slå dig ned på en af de udendørs caféer og nyde livet og omgivelserne. Ellers kan du blive på hotellet og læse en god bog, eller besøge hotellets SPA, hvor du kan bestille en velfortjent omgang massage. Middagen er som sædvanlig inkluderet, men måske har du også lyst til at prøve et andet af byens spisesteder. 

Dag 7 - besøg den nærliggende Gardasø

I dag kan du sætte dig ind i bilen og køre til Riva del Garda i Gardasøens nordligste del. Den dejlige by ligger ca. 67 km syd fra Madonna di Campiglio, og turen er smuk. Det er let at parkere i den store parkeringsgarage, som ligger på kystvejen i retning mod Limone sul Garda (den gamle vej). I Riva del Garda kan du slentre rundt i byens smalle gader og nyde den dejlige atmosfære. Der er mange gode restauranter at vælge imellem, når det bliver tid til frokost. Du kan også tage en sejltur på søen, eller shoppe i nogen af de mange små butikker i byen. Når du kommer hjem til hotellet, venter der dig en god middag. 

Dag 8 - det er tid til at rejse hjem

Efter morgenmaden er det blevet tid til at drage videre, enten hjemad eller måske fortsætter du ud på nye eventyr, for der er så uendelig meget mere at se og opleve i dette dejlige land. 

Priser og afrejseinformation


Du søger på et 7 nætters ophold, og du kan ankomme på alle ugens dage, forudsat at der er plads. Hvad totalprisen inkluderer, kan du se under rubrikken "Prisen inkluderer" Denne rejse kan bestilles i perioden 23/6-15/9.

Prisen inkluderer:
- Syv nætter på Hotel Chalet del Brenta eller lignende
- Morgenmad og middag på hotellet
- Parkering på hotellet
- Entré til hotellets Wellness/Spa (kit er obligatorisk at købe på stedet)
- 1 Dolomiti-kort pr. person for 6 dage som inkl. lift, offentlige transportmidler, fri entré til museum og slot samt rabatter i en del butikker

Prisen inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italien og til hotellet
- Øvrige måltider og drikkevarer
- Lokale skatter
- Andet som ikke er nævnt under inkluderet

 
 

Gæstebedømmelser af Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage

Læs personlige anmeldelser af Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Aktiv afslapning??

Superdejlig uge med masser af muligheder for at opleve smuk natur og udfordre sine ben! Med dolomeetkortet kunne vi hver dag vælge nye udfordringer ibjergene. Vi tog en lift op, gik, spiste frokost - og gik igen. Sidst på eftermiddagen en tur i spaen - og så var vi klar til hotellets altid lækre 4-retters menu.

Læs mere
 
search map