Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Hotel Spinale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stort skiområde rundt om Madonna di Campiglio

Med et ophold i Madonna di Campiglio får du ikke kun adgang til ét skiområde, men hele otte, nemlig det som tilsammen udgør Skirama Brenta med i alt 290 km pister, hvor af 170 km er blå pister, 121 km røde pister og 62 km sorte pister. Moderne lifter forbinder området og med en højde på max. 3000 m er der snegaranti. Området er perfekt for den erfarne skiløber såvel som nybegynderen. Byen er livlig og rummer flere pizzarier, restauranter, espresso barer og luksus butikker. Når sneen smelter og foråret sniger sig frem, så ændrer byen endnu en gang facon og åbner op for alverdens muligheder for udendørs sportsaktiviteter, som mountainbike, cykling og vandring. Afstande: * By centrum: 300 meter * Skiskole: i huset * Ski lift: 40 meter

I allerfineste orden og dejlig atmosfære

Når du først er trådt ind på Hotel Spinale, så vil du straks kunne fornemme den varme atmosfære, som nemt får dig til at føle hjemme. Det kan ved første øjekast se ud til at være et traditionelt skihotel, men hvis du kigger lidt nærmere, så vil du se de moderne twist, hotellet har. At bo her vil betyde, at du vil have al den service og de faciliteter, du har brug for. Wellness-området er et superb sted at tage til for at slappe af og lade batterierne op efter nogen lange timer ude på pisten, og du kan hoppe en tur den indendørs pool, finske sauna, det tyrkiske bad eller brænde kalorier af i fitness-lokalet eller måske bare nyde en skøn massage.

Læs mere om Hotel Spinale

Den store stubbe tilbyder et dejligt sted til at nyde en forfriskning før, at du giver dig i kast med kokkens favoritter. Efter at have indtaget morgenmaden fra hotellets næringsrige buffet, kan du nyde et solrigt øjeblik ude på terrassen inden, at du clicker skiene på, og turen går på bjergtoppen. Dine børn vil glædeligt tage med dig, for der er masser af sjov og ballade i hotellets mini klub, hvor der er aktiviteter og underholdning.

Af andre faciliteter kan gratis internet nævnes, et opvarmet skiopbevaringsrum (som om sommeren kan benyttes til cykler) samt hotellets egne flersprogede skiinstruktører, som kan lære dig og slå sløjfer på alle bedste vis!

Rummelige værelser

Hotellet har 61 værelser, alle møbleret i en klassisk varm stil. Alle værelser er udstyret med sat-TV, telefon, minibar, safeboks, badetøfler, morgenkåber, hårtørrer og trådløst internet, WIFI. De fleste værelser har balkon.

Læs om værelserne på Hotel Spinale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map