Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Hotel Chalet Del Brenta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Smuk beliggenhed og mange muligheder

Den lille og mondæne by Madonna di Campiglio, er et sted som mange italienere valfarter til, både om vinteren og i sommerhalvåret. Chalet del Brenta ligger blot 5 minutters gang fra centrum (300 m), og det er et hotel med vægt på komfort. Hvis du drømmer om en ferie med mange muligheder, er du kommet til rette sted.

Fantastiske skimuligheder

Madonna di Campiglio er en af de byer, som hører til det store skiområde Skirama Brenta, og der er hele 290 kilometer pister at vælge imellem. Pisterne er forbundet med 114 lifter, og fra dalen, som ligger i 800 meters højde, kan du komme op til de højst beliggende af pisterne i hele 3.000 meter over havet. Som du sikkert kan regne ud, sikrer den høje beliggenhed masser af naturlig sne i vintermånederne.

Byen er en af de smukkeste i området, og består af to store gader med charmerende og hyggelige torvepladser, hvor du finder espresso-barer, restauranter og butikker, som sælger autentiske og regionale produkter. Afterski-livet kommer du ikke til at mangle, for der findes masser af barer og natklubber at vælge imellem. Fra hotellet kan du benytte shuttlebussen til centrum og lifterne.

Fantastisk selv om sommaren

Men byen og Chalet del Brenta byder på mere end som så, og hotellet er et godt valg for dig, som vil tilbringe sommeren oppe i bjergene. Her er der gode områder som er perfekte til at vandre, cykle eller klatre. Da du bor centralt, kan du gå til både barer og restauranter på få minutter, hvis du får lyst til forandring. Ellers kan du jo altid blive på hotellet, som byder på begge dele.

Få ny energi i hotellets Spa

Hotel Chalet del Brenta har 4 stjerner, som det absolut lever op til. Her finder du dejlige værelser, et gastronomisk køkken og et skønt wellnesscenter. Når du kommer tilbage efter en dag på ski, eller en lang vandretur, er der ikke noget bedre end afslapning til krop og sjæl. Spa’et tilbyder dampbad, sauna, afslapningsområde, motionsrum samt naturligvis massage og skønhedsbehandlinger (mod tillæg). Den indendørs pool er ikke så stor, men alligevel tilstrækkelig stor til, at du og dine børn kan nyde en afslappende svømmetur.

Der er gratis adgang til Spa-afdelingen, men du skal købe et "kit" på stedet, dvs. en pose med badekåbe og slippers, som du medbringer i Spa'en.

Læs mere om Hotel Chalet Del Brenta

Spis godt i restauranten og slap af i lounge-baren

Restauranten byder på en fantastisk morgenmadsmenu, og om aftenen kan du nyde en 4-retters menu. En gang om ugen afholdes der endda gallamiddag, og hvis du vil være med, så spørg i receptionen.

Lounge-baren er det perfekte sted at hygge sig og nyde hinandens selskab om aftenen, og hvis du vil skifte omgivelser, kan du blot tage din drink med til afslapningsområdet, hvor der også er et ildsted. Derudover har hotellet Wi-Fi, elevator og en parkeringsgarage, du kan benytte mod et ekstra gebyr.

Stilfulde og rummelige værelser

Hotel Chalet del Brenta har 56 komfortable og stilfulde værelser. Stilen er en blanding af den traditionelle alpine stil kombineret med en mere moderne. Du kan vælge imellem flere forskellige værelsestyper, herunder familieværelser, og alle har Wi-Fi, telefon, satellit-TV, minibar, hårtørrer, tøfler og privat badeværelse med bruser eller badekar.

Læs om værelserne på Hotel Chalet Del Brenta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map