Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Hotel Chalet Del Brenta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Smuk beliggenhed og mange muligheder

Chalet del Brenta ligger blot 5 minutters gang fra centrum, og er et hotel, hvor komfort er i centrum for den ferieoplevelse, de tilbyder deres gæster. Hvis du drømmer om en skiferie med mange muligheder, er du kommet til rette sted. Madonna di Campiglio er en af de landsbyer, der hører til det store skiområde Skirama Brenta. Det er et meget stort område med 290 km. pister. Pisterne er forbundne med 114 lifte, og fra dalen, som ligger i 800 meters højde, kan du komme op på de højeste pister, som ligger i over 3.000 meters højde. Som du nok kan regne ud, giver dette dig sikkerhed for masser af naturlig sne i vintermånederne.

Landsbyen er en af de smukkere beliggende i området, og består af to store gader med charmerende og hyggelige pladser, hvor du finder espresso-barer, restauranter og butikker, der sælger autentiske, regionale produkter. After ski-livet vil ikke skuffe dig, da her er masser af barer og natklubber at vælge imellem. Fra hotellet kan du benytte shuttleservice til landsbyen og skiliftene.

Afstande:
* Centrum: 300 m
* Skiliften Spinale: 400 m

Få ny energi i hotellets spa

Hotel Chalet del Brenta har 4 stjerner, som det lever godt op til. Her finder du dejlige værelser, et gastronomisk køkken og et skønt wellnesscenter. Når du kommer tilbage efter en dag på ski, er der ikke noget bedre end afslapning til krop og sind. Spa’et tilbyder dampbad, sauna, afslapningsafdeling, fitnessområde og naturligvis massager og skønhedsbehandlinger. Den indendørs pool er ret lille, men stor nok til, at du og dine børn kan nyde en afslappende svømmetur.

Læs mere om Hotel Chalet Del Brenta

Spis godt i restauranten og slap af i lounge-baren

Restauranten byder på en fantastisk morgenmadsmenu, og om aftenen kan du nyde godt af en 4-retters menu. En gang om ugen afholdes der endda gallamiddag. Hvis du gerne vil være med, så spørg i receptionen.

Lounge-baren er det perfekte sted at hygge sig og tale sammen om aftenen, og hvis du vil skifte omgivelser, kan du blot tage din drink med til afslapningsområdet, hvor der er et ildsted. Der er børneklub til børn mellem 4 og 12 år. Derudover har hotellet Wi-Fi, elevator og en parkeringsgarage, du kan benytte mod et ekstra gebyr.

Stilfulde og rummelige værelser

Hotel Chalet del Brenta har 56 komfortable og stilfulde værelser. Stilen er en blanding af regional, alpin stil og en mere moderne. Du kan vælge imellem flere forskellige værelsestyper, herunder familieværelser, og alle har Wi-Fi, telefon, satellit-tv, gratis opbevaringsboks, minibar, hårtørrer, tøfler og en-suite badeværelse med bruser eller badekar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Cristal Palace Hotel

Madonna di Campiglio, Sydtyrol

Hotel Spinale

Madonna di Campiglio, Sydtyrol

Hotel Bonapace

Madonna di Campiglio, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Sydtyrol

search map