Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Hotel Bonapace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Bonapace: Hyggeligt hotel tæt på centrum og skilift

Det gode, gæstfrie, 3-stjernede Hotel Bonapace har været familiedrevet i over 100 år. Beliggenheden er ideel, kun 150 meter fra Spinale-skiliften og 3 minutters gang fra Madonna di Campiglios hyggelige centrum.

Hotellet var til at begynde med en kro, der tog imod folk, der rejste til fods mod Venedig eller videre ned igennem Italien. Det ligger i en rolig del af Madonna di Campiglio.

Masser af afterski-muligheder

Den lille bjergby Madonna di Campiglio ligger i 1.550 meters højde, og består af to livlige gader med dejlige torve, espressobarer, restauranter og butikker. Efter kl. 20 er det mest italienere, der spiser på de ofte ret luksuriøse restauranter. Selvom det er en lille by, er her mange trendy restauranter, klubber og diskoteker, så du kommer ikke til kede dig, når din dag på pisterne er slut.

Stort udvalg af pister

Madonna di Campiglio ligger i skiområdet Skirama Brenta, som har mere end 290 km. pister, af hvilke 107 km. er blå og 121 km. er røde. 114 skilifte forbinder dalen med bjergtoppene, og fører dig mellem 800 og 3.000 meter op i højderne. Både om sommeren og om vinteren kan du kaste dig over et stort udvalg af udendørs aktiviteter, for eksempel cykling og vandring.

Afstande:
* Centrum: 350 meter
* Skilift: 250 meter

Læs mere om Hotel Bonapace

Et trestjernet hotel med det hele

Det lille, familiedrevne hotel har en hyggelig atmosfære, og her er god komfort for alle, der holder af bjergene. Om morgenen kan du vælge mellem mange forskellige kolde og varme produkter til morgenmad, hvilket giver dig masser af energi til dine første par timer på ski. Hvis du ønsker halvpension, byder restauranten på god mad med friske produkter. Stilen er en blanding af retter fra Middelhavsområdet og Trentino. Du kan også spise a la carte.

Nyd spa'et - og tag børnene med

Alle gæster har adgang til Hotel Bonapaces spa-afdeling, hvor du finder en opvarmet, indendørs pool, finsk sauna, tyrkisk bad, fitnessrum og afslapningsområde. Også børnene er velkomne i spa-afdelingen. I de fleste tilfælde vil børnene dog nok finde den indendørs pool mere interessant end de øvrige faciliteter. Til børnene byder hotellet også på et spillerum og et lille tv-rum, hvor der bliver vist Disney-film.

Slap af i haven og baren

Den dejlige have og den hyggelige bar lægger op til, at du nyder en forfriskning og snakker om din dag med dine rejsefæller, i afslappede omgivelser. Hvis du ankommer med bil, er der gode muligheder for at parkere rundt om hotellet. Foretrækker du garagen, skal du betale et ekstra gebyr. Wi-Fi-forbindelse finder du i fællesområderne. Dit skiudstyr kan du opbevare i et rum med låsbare skabe.

Traditionelle værelser

Hotel Bonapace har 34 rummelige værelser, dekorerede og møbleret i klassisk tyroler-stil. De fleste værelser har balkon, med en vidunderlig udsigt ud over bjergene. Værelserne har plads til op til 4 personer, og har alle satellit-tv, pengeboks, internet via kabel, telefon, minibar og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Bonapace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map