Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Golf Hotel

 
Golf Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Golf Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Madonna di Campiglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

5-stjernet indkvartering i fashionabel bjergby

Oprindeligt blev Golf Hotel Campiglio bygget som en jagthytte i 1895. I dag er det en af de 5-stjernede perler, du kan holde ferie på i den fashionable skiby Madonna di Campiglio. Hotellet ligger lige overfor skiliften, som kun er 100 meter væk. Hvis du endnu ikke har været i Madonna di Campiglio, så lad mig fortælle dig lidt om den:

Madonna di Campiglio er en "high end"-skiby i Dolomitterne, hvor du finder en livlig atmosfære og flere italienske end udenlandske feriegæster. Den lille, elegante bjergby ligger i 1.550 meters højde, og består af to livlige gader med masser af dejlige pladser, restauranter, espressobarer og butikker. Efter kl. ca. 20 er det først og fremmest et italiensk publikum, du finder på de mere luksuriøse restauranter. Der er ikke så få trendy restauranter, barer og diskoteker at vælge imellem i Madonna di Campiglio inden for sæsonen. Du kan feste til langt ud på natten, hvis du har energien til det efter en dag på ski.

Som gæst på Golf Hotel Campiglio ligger Skirama Brenta lige for dine fødder

Madonna di Campiglio ligger i skiområdet Skirama Brenta, som i alt har mere end 290 km. pister, af hvilke 107 km. er blå og 121 er røde. 114 skilifte forbinder dalene med de højeste punkter, med en højde, der varierer mellem 800 og 3.000 meter. Området passer til skiløbere på alle niveauer, ligefra begyndere til eksperter. Både sommer og vinter kan du kaste dig ud i en overflod af udendørs aktiviteter, for eksempel cykling eller vandring. Ved siden af Golf Hotel Campiglio finder du en dejlig golfbane med 9 huller, hvor du kan spille inden for sæsonen, med udsigt til det spektakulære Brenta Massif.

Læs mere om Golf Hotel

Ikke kun for dig, der elsker golf

Navnet på hotellet antyder måske, at du kun er velkommen, hvis du spiller golf. Det er bestemt ikke tilfældet. Mange af gæsterne på Golf Hotel Campiglio er der af alle mulige andre årsager end for at finpudse deres færdigheder på golfbanen. De bor der eksempelvis for holde vandreferie om sommeren, eller skiferie om vinteren. Hotellets centrale beliggenhed gør, at du har komfortabel adgang til de mange km. pister både vinter og sommer. Derudover dækker de 5 stjerner blandt andet over to restauranter; en mere formel og en "stube", som er mere uformel og egner sig bedre til at spise sammen med børn. Du finder også en amerikansk bar, og det moderne SPA byder på masser af muligheder for skøn afstressning om eftermiddagen eller aftenen.

Golf Hotel Campiglio e stedet for dig, der er vild med wellness

Det store wellness-område på Golf Hotel Campiglio har en sauna, panoramisk indendørs pool, tyrkisk bad, afslapningsrum, fitnessrum, boblebad og flere forskellige muligheder for få udført skønhedsbehandlinger og massager. Fra SPA'et kan du endda beundre spektakulære udsigter over bjergene, mens du slapper af og forkæler dig selv.

Mange flere services

Golf Hotel Campiglio har mange flere services og faciliteter end dem, jeg har nævnt ovenfor. De vil alle være medvirkende til, at din ferie bliver endnu mere komfortabel. På hotellet har man tænkt på dine børn, og skabt et lege og game-rum, hvor de kan more sig sammen med andre børn. Dit skiudstyr kan du opbevare i rummet med skiskabe, og der er en skiskole på hotellet. Wi-Fi har du gratis adgang til både på fællesarealerne og dit værelse. At parkere din bil er også gratis.

Charmerende værelser i alpin stil

Golf Hotel Campiglio har 109 elegante og rummelige værelser. Alle værelser har et en-suite badeværelse, og de fleste har balkon med udsigt over bjergene. Næsten alle værelser har udsigt mod Brenta Massif og golfbanen. Derudover har alle værelser satellit-tv, minibar, pengeboks, telefon, Wi-Fi and privat badeværelse med bruser eller badekar.

Læs om værelserne på Golf Hotel

Skjul teksten
 
 
search map