Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Cristal Palace Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Smuk beliggenhed og stort udvalg af pister

Cristal Palace ligger i smukke omgivelser, 200 meter fra skiliftene og Pradalago-pisterne. Butikkerne og restauranterne i centrum af byen ligger ca. 600 meter væk, men du har også mulighed for at tage hotellets shuttlebus til centrum og liftene. Ca. 500 meter fra hotellet finder du søen (Laghetto di Campiglio), som om vinteren ofte bliver gjort til skøjtebane.

Hotellet ligger i den lille by Madonna di Campiglio, og er omgivet af skiområdet Skirama Brenta. Her bor du i 1.550 meters højde, og alt i alt dækker området omkring 290 km. sammenhængende pister, som passer til alle niveauer af skiløbere.

I byens centrum finder du to livlige gader med restauranter, espressobarer og luksuriøse butikker. Når sommerhalvåret begynder, forvandles byen til et meget sporty sted, hvor du har mange muligheder for at kaste dig over bjergbestigning, cykling og vandring.

I vinterhalvåret er der ekstra god grund til at bestille et værelse på Cristal Palace, for du får 35 % rabat på dit skipas.

Afstande:
* Pradalago-skipister og skilift: 200 meter
* Søen og skøjtebanen: 600 meter
* Centrum: 600 meter
* Langrend i Campo Carlo Magno: 3 km.
* Skibus faciliteteres af hotellet

Læn dig tilbage og nyd livet

Hotel Cristal Palace vil næsten utvivlsomt behage dine sanser og bibringe dig al den komfort, du kan ønske dig på en ferie. Her mangler intet i form af faciliteter og services. Efter en skøn dag på pisterne eller efter at have vandret i bjergene, har du mange muligheder for at nyde resten af din dag.

Her er en hyggelig lounge-bar, en biograf, et tv-rum med et "hjemmebiograf-system" og en cigar-lounge. Når sulten melder sig, kan du besøge den panoramiske restaurant med terrasse og en fantastisk udsigt over Madonna di Campiglio, ved siden af den anden og mindre a la carte restaurant Osteria del Circo. Det internationale cuisine bliver perfekt tilberedt af kokken, og en del af ugen kan du nyde en typisk Trentino-middagsbuffet. Til børnene er her miniklub og et spillerum, som sørger for underholdning for børn op til 12 år.

Læs mere om Cristal Palace Hotel

Forkælelse i wellness-centret

Hvis der skal mere til at overbevise dig om, at Cristal Palace er et lækkert sted at holde ferie, så kan vi fremhæve det store wellness-center, som er udstyret med opvarmet, indendørs pool, jacuzzi, gulv-geyser til fodmassage, indendørs og udendørs sauna, et fitnessrum og skønhedsbehandlinger.

Du har mulighed for at anbringe dit skiudstyr i opvarmede skabe, hotellet tilbyder overdækket parkeringsgarage med valet-service, og du kan benytte gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Elegante og rummelige værelser

Hotellet har 61 værelser, som alle er designet i en moderne og varm alpin stil. De fleste af værelserne har balkon, og derudover har de som minimum følgende faciliteter: Satellit-tv, lille skrivebord, telefon, gratis Wi-Fi, minibar, pengeboks og ekstraordinære panoramaudsigter over bjergene. Det private badeværelse, der hører til hvert værelse, har bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Cristal Palace Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map