Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Casa Del Campo Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er bar og restaurant

Selv om der ikke er langt til nærmeste restaurant, kan det iblandt være rart, ikke at skulle uden for døren for at spise en god middag, og din aperitif kan du bestille i baren. Der ligger en lille madbutik ikke langt fra hotellet, men hvis du vil have et lidt større udvalg, finder du det i Madonna di Campiglio. Hvis du foretrækker at lade bilen stå, kan du køre på cykel i sommerhalvåret. Hotellet lejer cykler ud efter først-til-mølle-princippet, hvis altså ikke du har din egen med. Der er også offentlig transport i området.

Der er ingen tvivl om, at Casa del Campo er populært, og hotellet får rigtig gode tilbagemeldinger fra de tidligere gæster. Det samme gælder maden, de rummelige værelser og det hyggelige personale. Med andre ord, er det præcis sådan et sted, vi selv ønsker at holde ferie. Men det er måske slet ikke så mærkeligt, for hotellet drives af den legendariske familie Lorenzetti, som har flere hoteller, butikker og restauranter i Madonna di Campiglio.

Læs mere om Casa Del Campo Hotel

Ski in and ski out

Casa del Campo ligger 1682 meter over havets overflade, og er specielt populært blandt skigæster. Den nærmeste skilift ligger blot 10 meter fra hotellet, og 50 meter væk, kan du løbe langrend. Pradalago Express ligger ca. 1,6 km fra hotellet men der er ca. 1,4 km til Zeledria Express og 1,9 km til Spinale Express. Nube d'Argentos skilifter samt et busstoppested med forbindelse til Trento og Malé finder du ca. 200 meter væk, så lettere bliver det næsten ikke. Liftkort kan du købe på hotellet, og der er naturligvis også skikælder.

Et hotel også for sommergæster

Der er også rigtig mange, som elsker at komme i området om sommeren, og der er masser at få tiden til at gå med. Du kan trekke, hike, cykle, padle i kano m.m. Lige ved hotellet finder du også golfklubben Campo Carlo Magno, hvis du får lyst til at spille golf.

Der er også familieværelser

Hotellet tilbyder alt fra enkeltværelser til familieværelser (ekstrasenge i sovesofa - og en del med skrå vægge). Udsigten varierer, og du har enten kig mod skoven eller bjergene. Stilen er typisk alpin med mange detaljer i træ, og størrelsesmæssigt er de mellem 25-28 m² - hvilket betyder, at de er rummelige og komfortable og de har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er gratis wi-fi, satellit TV, telefon, værdiboks og minibar. I badeværelset er der bruser eller badekar med hydromassage og cromterapi og hårtørrer. Værelserne har også balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map