Hotel i Madonna di Campiglio i Sydtyrol

Carlo Magno Zeledria Hotel

 
Carlo Magno Zeledria Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Carlo Magno Zeledria Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Madonna di Campiglio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Carlo Magno Zeledria Hotel nyder en solrig og rolig beliggenhed med skøn udsigt over Brenta Dolomitterne. Hotellet byder på et elegant og komfortabelt miljø i den klassiske bjergstil.

Madonna di Campiglios bycentrum ligger 2 km herfra og er forbundet med hotellet med gratis transferbus. Der er 200 meter til Grösté, Spinale og Pradalago lifterne, og det er muligt at komme tilbage til hotellet med ski på. Skiskole og langrendsløjpen ligger også kun 200 meter derfra.

Hotellets 104 værelser er alle velmøblerede og har alle satellit fjernsyn, radio, telefon og badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller badekar.
- classic-værelser er ca. 19 m² og kan gæste maks. 2 personer
- dolomiti-værelser er større og råder over dobbeltseng samt sovesofa til den eventuelle tredje gæst. De råder desuden over minibar, safety-boks og internet forbindelse.
- family-suite (til 4 personer) består af to soveværelser med fælles bad og råder desuden over minibar og safety-boks.
- baita suite er fordelt på to etager og er egnet til 2- 4 personer. De råder over opholdsstue med dobbeltsovesofa, værelse med balkon med panoramisk udsigt, safety boks, minibar, internetforbindelse og to badeværelser, af hvilket et er med bruser og et med karbad.

Hotellets restaurant har morgenmadsbuffet.
Classic-værelserne tilbydes også aftensmadsbuffet.
Ophold på de øvrige værelser inkluderer at måltiderne serveres ved bordene udover en galla-middag en gang om ugen.

På hotellet findes der også fælles opholdsstue, legestue til kortspil, billard, bar, te-room, pianobar, elevator, ski-depot, garage og parkeringsplads. Det råder desuden over konference faciliteter.

Prisen inkluderer desuden adgang til hotellets pool med vandmassage, børnepool med rutsjebane og fitness room. Mod betaling tilbydes børnepasning fra 09.30 til 16.00 for børn mellem 4 og 8 år, guidede ture med skilærere for børn mellem 8 og 13 år, underholdning, solarium, sauna, massage og garage.

Læs mere om Carlo Magno Zeledria Hotel

Skjul teksten
 
 
search map